Реконструкція від «Приватного дому» з технологіями REHAU
вул. Хрещатик, 7/11

Реконструкція від «Приватного дому» з технологіями REHAU

30.06.2015 журнал «Приватний будинок» презентував у Києві X форум-практикум «Реконструкція будинку».

Допомогти забудовникам і власникам приватних будинків визначитися з найвигіднішими варіантами енергоефективної реконструкції їхніх будинків організатори заходу запросили представників відомих виробників і постачальників будівельних товарів і послуг: зокрема, Knauf, Rehau, Bosch, Vaillant, URSA, Термотехніка, Еколайн та ін.

У загальному плані реконструкції, запропонованому до розгляду, особливу увагу було приділено заходам з підвищення теплоізоляції огороджувальних світлопрозорих конструкцій. Керівник технічного відділу напрямку Рішення для Віконній Індустрії компанії REHAU Володимир Мудрак познайомив учасників форуму з сучасними профільними системами REHAU, завдяки яким можна істотно вплинути на тепловтрати будинку. На конкретних прикладах віконний експерт довів здатність енергоефективних вікон скорочувати витрати на опалення, а також дав кілька важливих порад щодо вибору віконних конструкцій.

Сподіваємося, що добре обміркувавши поради кращих фахівців будівельного ринку, власники приватних будинків негайно приступлять до роботи — переробляти звичайні сільські і дачні будиночки в справжні енергоефективні котеджі.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 15547