WDS закликає знизити витрати на опалення. Новий рекламний ролик бренду вже в ефірі!

WDS закликає знизити витрати на опалення. Новий рекламний ролик бренду вже в ефірі!

З 1 липня 2015 ТМ WDS змінила своє рекламне повідомлення і з'явилася в ефірі з новим рекламним роликом.
Досить витрачати багато грошей на опалення! Встановіть нові вікна WDS, щоб максимізувати енергоефективність.
Саме з таким повідомленням ТМ WDS звертається до споживачів у своєму новому рекламному ролику. Цього року однією з найбільш актуальних тем для українців є оптимізація власних витрат на тлі підвищення тарифів на опалення. Підвищення енергоефективності будинків і квартир - завдання №1. Добре відомо, що до 40% тепла будинку втрачається через зношені та неякісні вікна. А це означає, що першочерговим завданням для населення є заміна вікон на нові, енергоефективні.
Саме такий крок вбереже споживачів від зайвих витрат взимку. За підрахунками ТМ WDS економія коштів, яку забезпечать вікна WDS 8 SERIES для дому з автономним опаленням може досягати до 9000 грн*. А в квартирах з централізованою системою температура в приміщенні буде на 4-50С вище, що дозволить уникнути використання додаткових обігрівачів, а, отже, зекономити електроенергію і гроші.
Кінцева сума економії, безумовно, залежить від виду опалення, конфігурації вікна, площі будинку та скління. Але в кожному разі енергоефективні вікна ТМ WDS забезпечать вам справжній затишок, тепло дому та вбережуть ваші гаманці від зайвих витрат.
Заклик ТМ WDS до заощадження коштів і максимізації енергоефективності буде впроваджений на всіх етапах комунікації з кінцевим споживачем в рамках рекламної кампанії 2015 року. Як вам відомо, рекламна кампанія ТМ WDS на телебаченні почалася 15 травня. Вона включає в себе спонсорство ремонтної передачі «Вдалий проект» на телеканалі «Інтер» і пряму рекламу.
Отже, економте з WDS!

* При заміні дерев'яних вікон зі спареними палітурками на WDS 8 SERIES зі склопакетом 6-16-4-14-4i з аргоном при загальній площі скління - 44 м2 та індивідуальному опаленні природним газом за тарифами від 01.04.2015 в 2-поверховому енергоефективному будинку з вентиляцією з рекуперацією тепла (коли нагріте повітря з приміщення нагріває повітря з вулиці перед попаданням його в приміщення)
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 30 XX XX 0800 505 304
Ідентифікатор: 15544