Компанія МІРОПЛАСТ отримала системний паспорт ift Rosenheim для вікон з WDS 7 SERIES

Компанія МІРОПЛАСТ отримала системний паспорт ift Rosenheim для вікон з WDS 7 SERIES

ТМ WDS радує своїх партнерів і споживачів відмінними новинами! У травні 2015 компанія МІРОПЛАСТ, виробник профільних систем WDS, отримала системний паспорт на вікна з профільної системи WDS 7 SERIES від Інституту віконних технологій ift Rosenheim. МІРОПЛАСТ став першим володарем системного паспорта серед українських виробників віконних профільних систем з ПВХ. Це, безумовно, важлива подія відкриває для нас і наших партнерів нові перспективи.
Системний паспорт ift Rosenheim повною мірою підтверджує високу якість нашої продукції та її відповідність сучасним європейським стандартам для віконних систем. Для підтвердження заявлених характеристик були представлені вікна та двері з профільної системи WDS 7 SERIES (новинки 2015 року), яка є однією з найбільш енергоефективних на ринку України. Всі випробування проведені відповідно до європейського стандарту EN 14351-1, що регулює властивості віконних конструкцій: повітро- і водонепроникність, стійкість до вітрових навантажень, ударостійкість і ін. Для тестування були взяті конструкції різної конфігурації з максимальними габаритними розмірами. Таким чином, отримані результати дійсні для будь-яких конструкцій з меншими габаритами.
Даний системний паспорт дає можливість виробникам світлопрозорих конструкцій безперешкодно проходити процес сертифікації своєї продукції, виконаної з профільної системи WDS 7 SERIES, для отримання СЕ-маркування з метою подальшої реалізації на ринок Європи.
Як кажуть в інституті ift Rosenheim, «Якість - це не випадковість. Сертифікований продукт викликає більше довіри у свідомості споживача».
Для МІРОПЛАСТ турбота про високу якість продукції ТМ WDS - це турбота, перш за все, про споживачів, про комфорт і затишок в їхніх будинках.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 30 XX XX 0800 505 304
Ідентифікатор: 15609
Нова компактна ручка HOPPE