Фурнітура TTS тепер виготовляється на роботизованих станціях

Фурнітура TTS тепер виготовляється на роботизованих станціях

Завод Akpen продовжує роботизацію власних виробничих ліній. Безумовно, першорядну важливість це має для виготовлення поворотно-відкидної віконної фурнітури TTS.

Роботизація — одне з найбільш прогресивних напрямків у комплексній механізації виробництва. Тим не менш, у даний час більшість заводів використовує ручну і напівавтоматичну збірку.

Керівництво заводу Akpen Plastik завжди працює на перспективу, застосовуючи доступні новітні розробки та впроваджуючи передові технології на своєму виробництві. В результаті такої модернізації все більше процесів переходить в режим, коли людина лише стежить за ним. Чергова роботизована станція була запущена для виготовлення кронштейнів віконної фурнітури TTS. Завдяки цьому планується збільшити обсяги виробництва даної деталі, а також полегшити процеси контролю якості при її випуску.

Варто також відзначити, що оптимізація процесів виробництва, реалізована на виробництві Akpen, чітко відповідає загальносвітовим стандартам, що в свою чергу визначає високу якість продукції.

Інформація про завод
Завод AKPEN, заснований в 1988 році, експортує свою продукцію більш, ніж в 30 країн по всьому світу. Виробнича площа: 25000 кв. м. Сертифікація: ISO 9001, TSE. DAR, FQS, TUV. Торгові марки випускається: Akpen Plastik, TTS.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 228 XX XX +380 44 228 9972
+380 44 228 XX XX +380 44 228 9972
Ідентифікатор: 15630
Вікна, двері, балкони REHAU