Унікальні умови за програмою енергозбереження — економія мінімум 40%

Унікальні умови за програмою енергозбереження — економія мінімум 40%

Компанія «Вікна Онлайн» стала унікальним партнером «Ощадбанку» в державній програмі енергозбереження в Києві та Київській області. Замовляючи енергозберігаючі вікна в нашій компанії ви отримуєте компенсацію 30% і додатково ще 10%, так як «Вікна Онлайн» працюють на спеціальних умовах в даній програмі.

Щоб стати учасником програми і отримати компенсацію 30% + 10% потрібно замовити енергозберігаючі вікна, які відповідають вимогам ДСТУ. Для Києва і Київської області цей коефіцієнт становить 0,75 м²К/Вт. Такого показника можна досягти, якщо укомплектувати вікно двокамерним склопакетом (3 скла і між ними 2 повітряні камери) з енергозберігаючим напиленням і аргоном в одній з камер. Такі енергозберігаючі вікна вже давно використовують у Європі та нарешті набирають популярності в Україні.

Як працює енергозберігаюче вікно?

Енергозберігаючий склопакет працює дуже просто. Напилювання іонів срібла працює як дзеркало — відбиває тепло назад всередину приміщення, а інертний газ аргон має низьку теплопровідність. Разом вони допомагають зберегти на 50-80% тепла більше, ніж звичайний склопакет. Коштує енергозберігаюче вікно досить недорого — експерти кажуть, що воно окупає себе вже за перший опалювальний сезон.

Всупереч всім міфам і чуткам, енергозберігаюче напилення і аргон не є шкідливими для людини і прописані в українських та європейських нормах скління. Скажемо більше, енергозберігаюче напилення зараз є обов'язковою вимогою по ДСТУ, так що якщо в якійсь компанії Вам запропонують вікна без енергозберігаючого напилення — вони поняття не мають про стандарти скління.

Як отримати кредит з компенсацією від «Ощадбанку» за державною програмою енергозбереження?

Отримати такий кредит дуже просто. Після консультації з менеджером і виїзду нашого майстра по виміру ми виписуємо рахунок-фактуру, з якою Ви йдете в банк і разом зі своїми документами (паспорт, ІНН та ін) подаєте заявку на кредит. Далі банк за спрощеною процедурою (максимум 3 дні) підтверджує можливість отримання кредиту. Якщо все підтверджується, Ви оплачуєте 10% і надаєте банку оригінали документів на виріб.

Це один із дуже важливих моментів, оскільки не повний або не правильний пакет документів може перешкодити Вам отримати компенсацію. Ми вже підписали кілька десятків таких договорів, так що гарантуємо, що Ви отримаєте від нас всі потрібні документи, а будь-який менеджер надасть кваліфіковану консультацію з усіх нюансів оформлення даного кредиту.

Після підтвердження оплати першого внеску ми виготовляємо і встановлюємо Вам енергозберігаючі вікна та видаємо ще документи, необхідні для отримання компенсації. Далі Ви оплачуєте щомісячні внески і чекаєте компенсацію від держави.

Додаткові переваги:​​

- Всім учасникам програми компанія «Вікна Онлайн» надає знижку на монтаж 50% до кінця вересня.

- Зверніть увагу, що отримати компенсацію можна не тільки за вікна, але і за скління балконів і лоджій — це дуже вигідно!

- Для жителів Київської області у нас ще одна чудова новина — за скління житлових приміщень в області ви отримуєте компенсацію 45%.

- За державною програмою енергозбереження ми вже встановили досить багато вікон, деякі клієнти вже отримали компенсацію за енергозберігаючі вікна та балкони, так що наші менеджери розбираються у всіх питаннях і готові допомогти і проконсультувати на кожному етапі участі в програмі.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+38 044 594 51 61+380 44 594 5161
+38 067 240 50 99+380 67 240 5099
+38 073 401 88 06+380 73 401 8806
Ідентифікатор: 15856
Алюмінієві профілі Profilco