Це працює! Компенсація 30% вартості вікон
Бондаревський Владислав Миколайович
Це працює! Компенсація 30% вартості вікон

Це працює! Компенсація 30% вартості вікон

У 2015 році почала діяти урядова програма, за якою державне агентство енергоефективності та енергозбереження України відшкодовує 30% від суми кредиту на придбання матеріалів для утеплення будинків. Тобто, держава взяла на себе зобов'язання відшкодувати 30% від суми кредиту на купівлю енергоефективного обладнання громадянами України, у тому числі і металопластикових вікон. Більш того, якщо рішення замінити вікна в квартиру або будинок візьмуть особи, яким призначено субсидії, вони отримають компенсацію 70%.

Компанія «Відкриті вікна», піклуючись про своїх клієнтів, теж стала учасником цієї програми. Тепер кожен наш клієнт має можливість скористатися цією програмою і придбати німецькі вікна Rehau з гарантованою компенсацією від держави.

Наші перші успіхи

Ми співпрацюємо з найбільшими державними банками України - "Ощадбанком" і "Укргазбанк".

Металопластикові вікна нашого заводу пройшли всі необхідні процедури сертифікації, згідно з якими конструкції нашого виробництва зі склопакетами з енергозберігаючим покриттям мають показник приведеного опору теплопередачі 0,75-1,05 м2К / Вт, Що відповідає нормам ДСТУ для всіх кліматичних зон України.
Уже на початку травня був виписаний перший рахунок для надання в Ощадбанк на придбання наших вікон. На сьогоднішній день їх 177, з них вже 124 клієнта отримали обіцяну компенсацію, що в загальній сумі склало більше 183 162 грн.

Швидкий шлях до отримання компенсації

• Скористайтеся нашою безкоштовною послугою виклику замірника і дізнайтеся точну вартість саме Ваших вікон.
• Отримайте у нашого менеджера рахунок-фактуру на вироби для надання в банк.
• Надайте в найближче відділення банку рахунок і необхідний пакет документів (паспорт, ІНН, довідку про доходи за 6 місяців).
• Після позитивної відповіді банку на ваш запит оплатіть 10% від вартості вікон на рахунок нашого підприємства і оформите договір з нашим менеджером.
• Після установки вікон віднесіть документ Видаткову накладну в банк для гарантованого повернення 30% вартості конструкцій від Держенергоефективності.

Переваги кредитної програми

• Банк не вимагає застави
• Можливість оформлення кредиту клієнтам мають субсидію на оплату комунальних послуг та відшкодування в такому випадку 70% від вартості вікон. • Мінімальна сума кредиту 1000грн, - максимальна -50000грн.
• Можлива дострокова виплата
• Можливість нарешті придбати якісні теплі вікна без відчутного удару по сімейному бюджету.

Якщо у Вас ще залишилися питання або навпаки всі сумніви розвіялися, звертайтеся до нас на гарячу лінію і ви отримаєте вичерпну інформацію з будь-якого питання або запишіться на замір прямо зараз.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 93 170 XX XX +380 93 170 1307
+380 93 170 XX XX +380 99 123 4000
+380 93 170 XX XX +380 96 506 8137
Ідентифікатор: 15979