Профілі WDS у списку «100 кращих товарів України»

Профілі WDS у списку «100 кращих товарів України»

У жовтні 2015 компанія МІРОПЛАСТ стала переможцем конкурсу «100 кращих товарів України» серед виробників виробів з ПВХ.
Організатором конкурсу є Міністерство економічного розвитку і торгівлі України. Організаційно-методичне та інформаційне забезпечення на регіональному етапі здійснює ДП «Дніпростандартметрологія» за сприяння Дніпропетровської облдержадміністрації.
Метою даного конкурсу є поліпшення якості та конкурентоспроможності вітчизняної продукції на внутрішньому і зовнішньому ринках. Компанію «МІРОПЛАСТ», одного з найбільших виробників ПВХ-профілю в Україні, конкурсна комісія визнала переможцем регіонального етапу. Цього високого звання наша компанія була удостоєна за виробництво високоякісної і конкурентоспроможної продукції. ПВХ профілі ТМ WDS одні з кращих у галузі, про що свідчить дана нагорода.
Забезпечити надійний захист тепла і затишку в оселях наших споживачів можуть тільки вікна, вироблені з якісних комплектуючих. Тому висока якість продукції є пріоритетним завданням для кожного співробітника МІРОПЛАСТ. Це простежується на кожному етапі виробництва, на будь-якому рівні бізнес-процесів, і про це свідчить визнання в галузі.
Ми дякуємо конкурсній комісії за високу оцінку профільних систем WDS.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 30 XX XX 0800 505 304
Ідентифікатор: 16084
Виробництво вікон Viknar`off