Профільні системи WDS та Olimpia знову представлені на виставці в Перу

Профільні системи WDS та Olimpia знову представлені на виставці в Перу

Компанія «Swedish House», партнер компанії МІРОПЛАСТ, представила профільні системи WDS 400 і Olimpia на найбільшій будівельній виставці EXCON 2015 у Лімі, столиці Перу. Виставка проходила з 13 по 17 жовтня.
Стенд ТМ WDS привернув належну увагу відвідувачів виставки. Особливий акцент у цьому році був зроблений на шумоізоляційні можливості систем та їх естетичний вигляд. Не секрет, що Ліма – дуже шумне місто, з пожвавленим вуличним рухом. Тому підтримка комфорту та ізоляція будинку або квартири від сторонніх звуків тут украй важливі. На виставковому стенді наші партнери «Swedish House» використовували спеціальний бокс, який наочно демонстрував можливості профільної системи WDS 400 в шумоізоляції. Треба визнати, що така демонстрація переваг викликала чималий інтерес і справила велике враження на відвідувачів виставки, що створює передумови для успішної співпраці та участі у реалізації великих проектів по склінню в Перу для нашого партнера.
Для Перу виставка EXCON є дуже важливою подією в будівельній галузі. Щороку вона привертає сотні компаній, які демонструють свої досягнення і можливості в розвитку, обмінюються досвідом і встановлюють партнерські відносини. Участь у цій виставці є чудовою можливістю продемонструвати перуанським партнерам можливості українських ПВХ-систем WDS 400 і Olimpia у створенні по-справжньому комфортних будинків. Як ми раніше вже писали, в Лімі просувається проект по склінню вікнами Olimpia багатоповерхового житлового комплексу «Брисеньо». Також у планах скління комплексу «Пальміра». Тут планується використання вікон WDS 400.
Виставка EXCON стала чудовою платформою для презентації українських систем. Вже зараз можна сміливо сказати, що вона відкрила перед нашими партнерами «Swedish House» безліч нових перспектив для просування вікон з ТМ WDS і Olimpia в Перу.
Деьальніше читайте на офіційному сайті
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 30 XX XX 0800 505 304
Ідентифікатор: 16146
Ролети з теплим коробом GANT