Нові квартири для співробітників СБУ було засклено вікнами WDS

Нові квартири для співробітників СБУ було засклено вікнами WDS

У Києві виходить на фінальну стадію будівництво відомчого будинку для сімей офіцерів Служби безпеки України. Квартири вже засклені вікнами з профілю ТМ WDS. Президент України Петро Порошенко особисто вручав ключі новим господарям квартир.
Житловий комплекс на О.Трутенка, 3 включає в себе 224 квартири. Сучасний багатоповерховий будинок обладнаних всім необхідним і повністю відповідає сучасним вимогам до комфорту і безпеки житла.
Окремої уваги заслуговує скління будинку, загальна площа якого склала 980 м2. Їм займався наш партнер, компанія «Стройкапітал». Для виконання проекту такого масштабу, який включав в себе високі вимоги до якості продукції та оптимальній ціні, наші партнери обрали профільну систему WDS 400. Ця чотирикамерна профільна система може комплектуватися двокамерним склопакетом, і є прикладом вдалого поєднання оптимальної ціни і високої якості. Вікна, виготовлені з системи WDS 400, забезпечують гідні теплозбереження та шумоізоляцію.
Крім цього, в жовтні 2015 завершилося скління двох секцій новобудов по вул. Драгоманова, 4 і одного будинку з 4-х в ЖК «Власна Квартира» за адресою вул. Вільямса, 6Г. На цих об'єктах встановлені вікна з п'ятикамерного профілю WDS 500 білого кольору.
Нам дуже приємно, що саме ТМ WDS все частіше обирають для скління нових об'єктів будівництва. Ми бажаємо мешканцям нових будинків справжнього сімейного тепла і багато радісних подій у житті!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 30 XX XX 0800 505 304
Ідентифікатор: 16159
Вікна, двері, балкони REHAU