ТМ WDS випустила унікальний калькулятор для прорахунку економії на опаленні з новими вікнами
WDS

ТМ WDS випустила унікальний калькулятор для прорахунку економії на опаленні з новими вікнами

Встановивши нові пластикові вікна, можна значно заощадити на опаленні в зимовий період, зробити будинок тепліше. Це стверджують, мабуть, всі віконщики, будь то виробники профілю, склопакетів, або вже самих конструкцій. Але про яку конкретно суму економії йдеться? Про це не говорить жоден виробник. Крім WDS!

Тільки на сайті WDS представлений унікальний інструмент – енергокалькулятор. Цей новий модуль дозволяє всього в кілька кроків розрахувати суму економії на опаленні або підвищення температури в приміщенні при заміні старих вікон на нові.

«Але ж для кожного будинку або квартири можуть бути свої показники! Залежно від того, чим топлять і скільки склять», – скажете ви і будете, звичайно, праві. Енергокалькулятор WDS враховує найнеобхідніші для прорахунку параметри: які енергоресурси використовуються для опалення, яка площа скління, тип старих вікон, які ви плануєте замінити. Всі ці дані споживач вносить у графи калькулятора, тим самим роблячи результати розрахунку індивідуальними, відповідними окремо взятому приміщенню. На заповнення всіх необхідних даних необхідно не більше 2-х хвилин. У результаті клієнт отримує комплексний докладний опис: який результат в економії коштів або підвищенні температури в приміщенні він отримає при установці вікон тієї чи іншої комплектації.

Що таке енергоефективні вікна, про які говорять в кожному салоні? У чому виражається ця енергоефективність? Як я зможу її перевірити? Інструмент, запропонований ТМ WDS, дає чітку відповідь на це питання. А значить, безумовно, стане прекрасним помічником, як для самих споживачів, так і для менеджерів віконних салонів, оскільки виводить консультування за замовленням на абсолютно новий рівень. Скориставшись енергокалькулятором WDS, менеджер зможе надати важливі аргументи на користь енергоефективних вікон.

Ви хочете заощадити на опаленні? Зробіть розрахунок своєї економії з вікнами WDS
Детальніше на сайті WDS у розділі "Споживачам"
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 30 XX XX 0800 505 304
Ідентифікатор: 16231