Введено в асортимент розсувні алюмінієві системи

Введено в асортимент розсувні алюмінієві системи

Компанія «Візаж-Схід» представляє горизонтально-розсувні алюмінієві системи для скління: балконів, лоджій, павільйонів, кіосків, літніх веранд, терас... створену за схемою слайдінгового відкривання.
Переваги розсувних алюмінієвих систем від нашої компанії:
- Габаритне скління
- Висококласний монтаж
- Неповторний дизайн, широка кольорова гама
- Швидкість монтажу
- Високі показники вітро-, волого- і повітронепроникності
- Якість і безпека
- Можливість використання: скла 4 мм, однокамерних і 2-х камерних склопакетів, а також енергозберігаючі і тоновані склопакети;
- Щітковий ущільнювач із подвійною поліетиленовою вставкою, що запобігає продуванню і попаданню вологи всередину приміщення;
- Ручка запірна.
Теплі розсувні системи - алюмінієві конструкції функціональні і рекомендуються для зовнішнього застосування в адміністративних будівлях, а також в об'єктах комерційної і житлової нерухомості. Розсувні системи ідеальне рішення для офісних приміщень, де необхідно розмежувати простір із метою зменшення рівня шуму, підвищення психологічного комфорту (стаціонарні системи, розсувні скляні перегородки). Тепла розсувна алюмінієва система — ідеальне рішення для створення затишного, захищеного і комфортного житла.
Холодні розсувні системи - це неізольовані розсувні системи, що пропонують широкий діапазон рішень, вони ідеальні для використання в теплому кліматі, для зимових садів або для перегородок у внутрішніх приміщеннях офісів. У них застосовуються новітні технології, розроблені відповідно до найвищих європейських стандартів якості. Ці розсувні системи пропонують повний діапазон відкривань, починаючи з розсувних стулок, приховуваних у стіні, до рішень із двома, трьома і навіть чотирма направляючими.
Мінімалістський дизайн, пропонований у стильових рішеннях Функціональний і Софтлайн, реалізує естетичне рішення для вашого будинку. Крім того, розсувні елементи можуть легко поєднуватися з різними типами вікон, оранжерей, сонцезахисних конструкцій і антимоскітних сіток.
Запрошуємо до співпраці: дилерів, будівельні організації, виконробів.
З нами надійно!
Працюємо по всій Україні.
Фахівці допоможуть із вибором і нададуть якісну консультацію. Чекаємо Вас!
Працюємо по всій Україні!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 634 XX XX +380 67 634 5613
+380 67 634 XX XX +380 95 511 3213
Ідентифікатор: 16319
Нова компактна ручка HOPPE