Новинка у продажу - підйомно-зсувна система Масо для ПВХ профілю
Відділ продажу
Подъемно-сдвижная фурнитура Масо (Австрия), МАСО RAIL-SYSTEM, безпороговая сдвижная система Maco HS

Новинка у продажу - підйомно-зсувна система Масо для ПВХ профілю

Наша компанія продовжує розширювати асортимент пропонованої продукції для своїх клієнтів, тепер ми можемо запропонувати Вам підйомно-зсувну фурнітуру Масо (Австрія).

Дана підйомно-зсувна система вирішує відразу ряд питань, а саме:
- Гладкий дверний поріг виконаний зі скловолокна, що забезпечує можливість безперешкодного пересування через низ конструкції без переступань або перепадів або уступів
- Каретки фурнітури МАСО RAIL-SYSTEM серійно оснащені очисними щітками, які при русі стулки акуратно прибирають сміття з несучих шин, забезпечуючи цим легке і комфортне використання величезних стулок.
- Система запатентованих протизламних ущільнюючих шин дозволить забезпечити клас протизламності WK2, захист проти таких інструментів як викрутка, плоскогубці або клини.
- 4 контури ущільнення, що дозволяє істотно знизити втрати тепла і усунути продування в місцях з'єднання стулок і порога.
- Легке, комфортне керування віконними і дверними конструкціями навіть при вазі стулок у 400 кг. Максимальні розміри стулки (ШхВ) 3860х3000мм.

Наші фахівці зроблять для Вас технічні прорахунки і підбір оптимальної комплектації підйомно-зсувної фурнітури Масо (Австрія), також для зручності подання роботи даної системи, Ви можете приїхати до нас в офіс і самостійно випробувати роботу системи на зразку.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 451 XX XX +380 44 451 6607
+380 44 451 XX XX +380 44 451 6607
Ідентифікатор: 16368
Алюмінієві профілі Profilco