Компанія МІРОПЛАСТ отримала системний паспорт ift Rosenheim на вікна WDS 8 SERIES

Компанія МІРОПЛАСТ отримала системний паспорт ift Rosenheim на вікна WDS 8 SERIES

Початок 2016-го року ознаменувався для компанії МІРОПЛАСТ важливою подією – отриманням системного паспорта німецького інституту віконних технологій ift Rosenheim на вікна з профільної системи WDS 8 SERIES. Нагадаємо, що раніше, в 2015 році такий паспорт був виданий на вікна з системи WDS 7 SERIES.
Отримання системних паспортів на продукцію ТМ WDS – значимий етап у розвитку продуктової лінійки. В першу чергу, даний документ відкриває широкі перспективи для партнерів МІРОПЛАСТ в експорті вікон WDS 8 SERIES в країни Європи. Системний паспорт дозволяє безперешкодно пройти сертифікацію конструкцій і отримати маркування СЕ, необхідне для реалізації продукції на європейському ринку.
Висновок німецького інституту віконних технологій підтверджує відповідність вікон з профілю WDS європейським нормам і стандартам. Вікна WDS 8 SERIES розроблені для приватних будинків і котеджів. Незалежно від типу опалення WDS 8 SERIES сприяє максимізації енергоефективності будинку. Випущена в 2012 році як інновація на ринку України, ця профільна система донині є взірцем енергозберігаючої віконної системи, адже має один з найвищих показників по теплозбереженню серед інших віконних профілів. А це означає, що вікна не тільки зроблять будинок теплим і затишним, але і допоможуть заощадити на опаленні. Тести, проведені колегами в ift Rosenheim, підтвердили високу якість і надійність даної системи і по ряду інших параметрів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 30 XX XX 0800 505 304
Ідентифікатор: 16492