Viknar’off розпланував програму підтримки дітей та молоді на 2016 рік)

Viknar’off розпланував програму підтримки дітей та молоді на 2016 рік)

Компанія Viknar’off – це не просто виробник металопластикових конструкцій, який є у цій сфері всеукраїнським лідером. Виготовляючи щоразу більшу кількість високоякісної продукції, сплачуючи значну частину коштів до місцевого та національного бюджетів, компанія, водночас, усвідомлює свою вагому роль щодо підтримки талановитих дітей і молоді нашого краю.
Ще древні світу цього казали: «Живучи у Сучасності, не забувай Минулого та дбай про Майбутнє». Не секрет, що вже зараз тисячі дітей, юнаків та дівчат Тернопілля вражають своєю талановитістю. Усі вони – це майбутнє України, тож компанія Viknar’off докладатиме усіх зусиль задля підтримки та розвитку юних талантів. Адже десять років тому (ще задовго до свого лідерства) і наша компанія була маленькою та маловідомою. Цілком можливо, що навіть невелика підтримка тієї чи іншої дитини сприятиме народженню майбутнього Генія. Аби «високі» слова не розходилися зі справами (а допомога дітям - це справа дійсно благородна) Viknar’off на 2016-ий рік запланував підтримку та фінансову допомогу для цілого ряду заходів, що стосуються дітей та молоді. Ось їх перелік:
1. Міжнародний танцювальний турнір «Гранде» (учасники - діти віком до 18 років), який буде проходити 5,12,13 березня в концерт-холі Тернополя «Podolyany Hall».
2. Підтримка міні-футбольної команди ДЮСШ Тернопіль (юнаки 2007 р.н.).
3. Допомога юним боксерам Тернопілля (майбутнім Кличкам та Усикам).
4. Спонсорство волейбольної команди Галичанка-ТНЕУ-Viknar’off – одного з лідерів вищої волейбольної ліги України.
5. Підтримка Благодійного фонду MagneticOne, основними напрямками діяльності якого є просвітництво, пошук і заохочення розвитку талановитих дітей та молоді, їх підтримка; зміцнення авторитету та ролі благодійних організацій, меценатів, спонсорів у благородній справі допомоги молодому поколінню українців.
6. Спонсорство Тернопільської обласної громадської організаціі "Центр сприяння дітям з синдромом Дауна "Бебіко".
7. Міжнародний музичний фестиваль "Файне місто", який відбуватиметься 7,8,9,10 липня на території аеропорту «Тернопіль».
8. Традиційними та постійними стануть екскурсії для дітей на завод Viknar’off.
2016-ий рік щойно розпочався, тож даний перелік, безумовно, ще неодноразово буде доповнено новими заходами та проектами. Компанія Viknar’off дбає про завтрашній день Тернопілля, адже це і її майбутнє…
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 35 XX XX 0800 505 352
0800 505 35 XX XX +380 67 410 1074
Ідентифікатор: 16601