TM WDS – спонсор програми «Удачний проект» на Інтері
WDS

TM WDS – спонсор програми «Удачний проект» на Інтері

У 2016 році ТМ WDS знову виступає спонсором програми «Удачний проект» на телеканалі Інтер. Перша передача з нашою участю вийде в ефір вже 27 березня.

Кожної неділі в передачі висвітлюватимуться найважливіші критерії правильного скління на прикладі вікон WDS. Ведучий проекту звертатиме увагу глядачів на особливості підбору конструкцій для кожної окремої оселі. Ми впевнені, що аудиторія «Удачного проекту» – саме та ефективна цільова, яка дійсно зацікавлена в удосконаленні своєї домівки, і прислухається до порад професіоналів. Програма має одні з найвищих аффінітивних показників для нашої аудиторії і є платформою для спілкування саме з тими глядачами, які націлені на реновацію оселі.

Наше основне повідомлення до споживачів: Досить переплачувати за опалення. Обирайте вікна WDS, щоб максимізувати енергоефективність.

Зазначимо, що на даний момент «Удачний проект» – це єдина ремонтна рейтингова передача вітчизняного виробництва на українському телебаченні. Завдяки появі в ній ми прагнемо бути якомога кориснішими для кінцевих споживачів, надаємо справді прикладні поради, висвітлюємо доцільність встановлення енергоефективних конструкцій.

Детальніше читайте на офіційному сайті
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 30 XX XX 0800 505 304
Ідентифікатор: 16670