Зимсад ввів в асортимент підйомно-зсувні фурнітуру Масо Rail-System
Відділ продажу
Подъемно-сдвижная фурнитура Масо (Австрия), МАСО RAIL-SYSTEM, безпороговая сдвижная система Maco HS, раздвижка Масо, раздвижная фурнитура

Зимсад ввів в асортимент підйомно-зсувні фурнітуру Масо Rail-System

Наша компанія продовжує розширювати асортимент пропонованої продукції для своїх клієнтів, тепер ми можемо запропонувати Вам підйомно-зсувну фурнітуру Масо (Австрія) для ПВХ систем.

Дана підйомно-зсувна система Масо Rail-System є прямим гідним конкурентом для алюмінієвих підйомно-зсувних конструкцій.
При цьому, її вартість значно дешевше і вона вирішує відразу ряд питань, а саме:
1) Гладкий дверний поріг виконаний із скловолокна, що забезпечує можливість безперешкодного пересування через низ конструкції без переступань будь-яких перепадів або порогів.
2) Каретки фурнітури Масо Rail-System серійно оснащені очисними щітками, які при русі стулки акуратно прибирають сміття з несучих шин, забезпечуючи цим легке і комфортне використання величезних стулок.
3) Система запатентованих протизламних ущільнюючих шин дозволить забезпечити клас протизламності WK 2, а це - захист проти таких інструментів як викрутка, плоскогубці або клини.
4) Герметичність конструкції - 4 контури ущільнення, що дозволяє істотно знизити втрати тепла і усунути продування в місцях з'єднання стулок і порога.
5) Легке і зручне управління віконними і дверними конструкціями навіть при вазі стулок у 400 кг. Посилена ручка в комплекті з повною обв'язкою фурнітури дає плавний і м'який хід всіх елементів. Максимальні розміри стулки досягають (ШхВ) 3860х3000мм.

Звертайтеся до нас! Наші фахівці зроблять для Вас технічні прорахунки і підбір оптимальної комплектації підйомно-зсувної фурнітури Масо (Австрія).
Так само для зручності подання роботи даної системи, Ви можете приїхати до нас в офіс і самостійно випробувати роботу системи на зразку.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 451 XX XX +380 44 451 6607
+380 44 451 XX XX +380 44 451 6607
Ідентифікатор: 16774
Алюмінієві профілі Profilco