Енергоефективна монтажна піна – зберігаємо тепло і гроші
Монтажна піна "Ceresit WHITETEQ"

Енергоефективна монтажна піна – зберігаємо тепло і гроші

Все частіше в українському суспільстві обговорюються питання, пов'язані з підвищенням енергоефективності житла. Це й не дивно: з ростом цін на комунальні послуги українці розуміють, що треба шукати способи економити гроші і при цьому не жертвувати комфортом власної сім'ї.
Як зберегти тепло в домі? Як не витрачати кожну зиму всі гроі на одні тільки рахунки? Ми підійшли до того етапу, коли кожна українська сім'я повинна замислитися: як відповідально та ефективно використовувати енергію і тепло свого дому. Існує кілька важливих кроків, які спрямовані на досягнення цієї мети.Насамперед, експерти радять встановити лічильник. Таким чином, після впровадження енергоефективних заходів ви зможете підрахувати, скільки ви в результаті економите. Окрім цього, вам слід утеплити житло, при необхідності замінити старі вікна, встановити терморегулятор і т. д. Важливо розуміти, що тільки якісне виконання всіх робіт може гарантувати ефективний результат і забезпечити комфортні умови для життя.
У процесі впровадження енергоефективних заходів важлива кожна деталь. Наприклад, якщо ви вирішили замінити старі вікна, то велику роль зіграє навіть така маленька, але дуже важлива деталь, як монтажна піна, яку використовують при установці. Саме тому необхідно заздалегідь знати, як відрізнити якісну піну від неякісної.
Одна з основних характеристик – це теплоізоляційні властивості, які визначаються здебільшого структурою та розміром комірок піни. Як правило, структура поліуретанової піни складається з випадкових комбінацій великих порожнеч і комірокв піни, в залежності від якості та умов використання. Ці великі порожнечі дають можливість молекулам повітря легко проникати крізь ущільнення, що призводить до великих втрат тепла та енергії. Таким чином, при неправильному виборі піни ви ризикуєте не тільки втратити тепло, але ще й не отримати належного результату від установки нових вікон.
Для того щоб бути впевненим у результаті і знизити тепловтрати, експерти радять зупинити свій вибір на енергоефективній піні. Наприклад, Ceresit WHITETEQ визнана такою завдяки дрібнопористій структурі комірок. Ця монтажна піна запобігає створення великих порожнеч і забезпечує виняткові тепло - і звукоізоляційні властивості.
Ceresit WHITETEQ також володіє такими важливими якостями, як: висока стійкість до впливу сонячних променів; білий колір (завдяки очищеній сировині і відсутності домішок); підвищена міцність, еластичність, надійність.
Також важливою умовою при встановленні теплозберігаючих вікон є температура навколишнього середовища. Завдяки температурному індикатору WHITETEQ, який розташований на упаковці, монтажна піна Ceresit гарантує ідеальний результат.
Використання поліуретанової енергоефективної піни дозволяє зробити ваше житло комфортним і безпечним. Тому не потрібно вибирати між комфортом і економією коштів. Ви зможете дозволити собі набагато більше – достатньо лише бути уважним до деталей, від яких залежить ваш комфорт!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 40 XX XX 0800 308 405
Ідентифікатор: 16784
Алюмінієві профілі Profilco