ТМ «Лювін» визнала фахівців з монтажу компанії «Равелін» номером 1!

ТМ «Лювін» визнала фахівців з монтажу компанії «Равелін» номером 1!

З 4 лютого по 11 березня компанія «Євровікна» ТМ Лювін, наш надійний партнер, проводили конкурс «Професійний монтаж». Даний захід проводився в 4 етапи, у ньому взяли участь 49 команд із різних областей України. Від компанії «Равелін» у період 10-11 березня змагалася монтажна бригада в особі Бакланова Миколи і Безродного Віталія. Ці фахівці вже більше 15 років працюють в установці металопластикових конструкцій.
Конкурсна програма складалася з двох розділів: теоретичного і практичного. Лекції з актуальних питань встановлення металопластикових конструкцій проводили кращі фахівці в області монтажу України та СНД Буткалюк Юрій і Євглевський Роман. Також навчання в теоретичної частини проводила бізнес-тренер Селівейстр Ольга Борисівна.
Практична частина полягала в установці вікон виробництва ТМ Лювін. Всі монтажні бригади встановлювали різного роду металопластикові конструкції (вікна, балконні блоки, балкони) в новоспоруджуваної багатоповерхової будинку, який скла наш партнер. Роботу приймали і строго оцінювали фахівці-лектори. Нашій команді дісталася завдання по установці складного П-образного балкона, з якої вони впоралися на відмінно, набравши за практичну частину 75.25 балів з 80.
За підсумками всіх етапів конкурсу наші фахівці увійшли в число переможців і зірвали джек-пот. В якості призів команді компанії «Равелін» був вручений iPad і поїздка до Німеччини, що включає відвідування головного заводу VEKA та екскурсій.
Ми пишаємося нашими фахівцями і раді, що вони працюють для наших клієнтів!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 481 XX XX +380 67 481 1448
+380 67 481 XX XX +380 67 240 1448
Ідентифікатор: 16785