Ваше янголятко не має крил - подбаємо про його безпеку разом!
Залізняк Анастасія Олегівна

Ваше янголятко не має крил - подбаємо про його безпеку разом!

У дитинстві - все, що оточує, це не просто особистий простір для навчання, гри і відпочинку. Це - цілий світ маленької людини, що пізнає життя. І так важливо, щоб цей світ був безпечним і комфортним. Розуміючи це, ми до дрібниць врахували особливості вікна тих приміщень, де навчаються, грають і відпочивають діти (будинки, в дитячому саду, в школі і т.д.)
Щоб захистити їх від надмірної допитливості коли вони біля вікна і уберегти їх від висоти за вікном, рекомендуємо обов'язково комплектувати вікна LUVIN одним зі спеціальних замків, а саме: замком безпеки в стулці вікна і ручкою з кнопкою і ключем.
Замок безпеки в стулці вікна:
Закривши вікно на спеціальний замок Ви фіксуєте його в положенні «провітрювання», «мікропровітрювання», або «закрито». Для того, щоб відкрити вікно або перевести його в інше положення, потрібно скористатися ключем, який відкриває замок безпеки. Це дозволяє контролювати відкривання вікна і бути спокійним безпеки дітей.
Ручка з кнопкою і ключем:
У цьому варіанті натискання кнопки на ручці блокує її. Після цього заблоковане вікно можна відкривати в режимі «провітрювання» і «мікропровітрювання», а також закривати, але не можна відкрити. Для того, щоб відкрити вікно потрібно скористатися ключем. Такий варіант зручний, ніж користування замком в стулці, оскільки навіть в заблокованому стані вікно можна переводити з одного положення в інше.
Замки для вашого спокою - тепер дітей можна залишити одних в провітрюваному приміщенні і бути впевненим в їх безпеці. Спечіть пиріг або зустрічайте гостей, поки діти грають в іншій кімнаті - нехай домашні клопоти будуть простіше, а умови життя безпечніше!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 431 XX XX +380 67 431 1346
+380 67 431 XX XX +380 67 432 5485
Ідентифікатор: 16918