Скляний розсувний дах - реалізовані перші об'єкти по Україні
Acristalia Sliding - скляна розсувний дах
Стеклянная раздвижная крыша, Acristalia Sliding, стеклянная крыша для террасы, стеклянный балкон, система раздвижной крыши, раздвижная крыша, безрамное остекление, стеклянные перегородки, раздвижные стеклянные перегородки, крыша из стекла, остекление террасы, остекление ресторана

Скляний розсувний дах - реалізовані перші об'єкти по Україні

Наша компанія збирає і монтує систему скляного розсувного даху від європейського виробника - компанії Acristalia (Іспанія). Система розсувного даху Acristalia Sliding є інноваційним продуктом на ринку світлопрозорих конструкцій. Конструктив профілів спроектований без терморозриву, що дає можливість істотно знизити її вартість і легко застосовувати для установки на відкриті майданчики кафе і ресторанів, для терас приватних будинків і квартир або виробничих ділянок. Скляний розсувний дах має високу продуктивність і сучасний дизайн. Всі елементи розсувного даху виготовлені з міцних алюмінієвих профілів, які строго відповідають Європейськими нормами і проходять обов'язкову перевірку. Інноваційною розробкою інженерів компанії є ексклюзивна система Sliding - анти-застою води і видалення її з поверхні зрушенням стулок. У системі розсувного скляного даху Acristalia Sliding передбачені такі можливості як: 
- Ручне за допомогою штанги або моторизоване управління системою відкривання стулок із пульта дистанційного керування. 
- Інтелектуальна функція для автоматичного відкриття або закриття стулок при початку дощу або посиленні вітру. 
- Кількість панелей в ряду від 2 до 5 шт. 
- Можливе заповнення: триплекс-склом, полікарбонатом або сендвіч-панелю товщиною до 22 мм. 

На сьогоднішній день, нами реалізовані вже кілька об'єктів де застосовано даний розсувні скляний дах Acristalia Sliding. Велика частина це холодна тераса балкона, і є вуличний майданчик ресторану. Більш детальну інформацію про систему скляного розсувного даху або систему безрамного скління Ви можете дізнатися у наших конструкторів, звернувшись до нас по телефону.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 451 XX XX +380 44 451 6607
+380 44 451 XX XX +380 44 451 6607
Ідентифікатор: 16959
Виробництво вікон Viknar`off