Якість у всьому: Akpen покращує упаковку

Якість у всьому: Akpen покращує упаковку

Один із провідних виробників дверної фурнітури Туреччини - завод Akpen - переходить на новий вид упаковки для своїх виробів.

Завод Akpen, починаючи з моменту заснування в 1988, і до теперішнього моменту, орієнтується на експорт. З цієї причини керівництво зобов'язане стежити за загальними тенденціями ринку і забезпечувати умови, щоб реалізована продукція відповідала сучасним світовим стандартам. На сьогоднішній день кількість країн, в які експортується продукція Akpen, перевищує 30. Тому питання доставки товару регіональним дистриб'юторам у належній якості має важливість, яку можна порівняти з тією, яка приділяється контролю якості на самому виробництві.

У зв'язку з цим, поліпшення товарної упаковки - це ще один крок до розвитку заводу та посилення його конкурентних позицій.

Поліпшення упаковки торкнулося всіх товарів ТМ Akpen. Зміни торкнулися не тільки зовнішнього вигляду, хоча це теж приємний бонус, коли товар, що купується, має привабливий вигляд. У першу чергу нова упаковка - це більш міцні матеріали, які забезпечать захист перевезеної продукції, а також спеціальне лакове покриття, яке стійкіше до промокання.

Варто зазначити, що товари, які знаходяться на складах офіційних представників заводу Akpen в Україні та інших країнах СНД вже доступні в новій упаковці, що вигідно відрізняє їх від аналогів.

Інформація про завод
Завод AKPEN, заснований в 1988 році, експортує свою продукцію більш, ніж у 30 країн по всьому світу. Виробнича площа: 25000 кв. м. Сертифікація: ISO 9001, TSE. DAR, FQS, TUV. Торгові марки, що випускається: Akpen Plastik, TTS.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 228 XX XX +380 44 228 9972
+380 44 228 XX XX +380 44 228 9972
Ідентифікатор: 17045
Алюмінієві профілі Profilco