Дилери Дніпра і області тепло зустріли представників компаній aluplast і Stekloplast
aluplast

Дилери Дніпра і області тепло зустріли представників компаній aluplast і Stekloplast

Семінар, який пройшов 2 серпня в конференц - залі Creative Club Bartolomeo, зібрав кращих у віконній сфері. Першим виступив - Олександр Марищін, він захоплююче розповів про класичні системи aluplast і про яскраві новинки, які зможуть оцінити найвимогливіші покупці з прекрасним дизайнерським смаком, а саме: підйомно-розсувні системи HST та aluskin - алюмінієві накладки на ПВХ вікна.

Наступним слово взяв найдосвідченіший представник aluplast - Валерій Миколайович Костенко. Саме Валерій Миколайович прояснив всі технічні нюанси за проектом «Пасивний дім», які так хвилювали присутніх. Ми впевнені після семінару кількість пасивних будинків в Україні збільшиться.
Після того як відвідувачі повністю розібралися в інноваціях, Валерій Миколайович, акцентував увагу на інструменті, за допомогою якого можна максимально донести до клієнта, чому варто вибирати енергоефективні вікна. Цим інструментом є програма «Планування і тендер», яка вважається найкращим помічником дилера. Після введення параметрів віконного отвору, клієнт отримує 3D візуалізацію і розрахунок температурних показників.

Одним із важливих чинників теплого вікна є правильний монтаж, і головним експертом на семінарі виступив технічний консультант «Soudal» - Дорошенко Олексій. Який детально розповів і провів ідеальний монтаж вікна. Навіть ураган, що почався під час проведення семінару, не зміг відвернути увагу присутніх від активної участі в монтажі. Всі намагалися підійти до стенду максимально близько, щоб нічого не упустити.

Наприкінці семінару всі відвідувачі отримали сертифікати і рекламну продукцію, яка їм буде так необхідна в роботі.

Ми плануємо і надалі проводити подібні семінари спільно з компанією Stekloplast. Так як, навчання і розвиток є для нас пріоритетним напрямком!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 330 XX XX +380 44 330 0265
Ідентифікатор: 17255
vikna.ua