Нові теплі вікна від Візаж-Схід
Візаж-Схід

Нові теплі вікна від Візаж-Схід

Питання збереження тепла в будинках вже не раз висвітлювалося всіма виробниками вікон. Адже, найбільші втрати тепла відбуваються саме через вікна. І для усунення цієї проблеми виробники постійно вдосконалюють свою продукцію.
Поспішаємо порадувати наших покупців новинкою: в асортименті "Візаж-Схід" з'явилися 2 нові тепліші профільні системи КВЕ: 4-х камерний профіль КВЕ 70 GT і 6-ти камерний КВЕ 70 ST. Дані системи введені замість профілів КВЕ Balans (3-х камерний 70 мм) і КВЕ Optima (5-ти камерний 70 мм).
Для більшого ефекту теплозбереження на нові профілі ми пропонує своїм покупцям встановити новий більш широкий склопакет: тепер можна встановити склопакет до 38 мм завширшки, що збільшує як тепло-, так і шумоізоляцію.
У сукупності зміна кількості камер у профілі і ширини склопакету збільшують теплозберігаючі властивості вікна до 20% від раніше можливого.
Нова продукція вже пройшла випробування і введена у виробництво. Кожен покупець, який бажає встановити якісне тепле вікно, може звернутися в наш салон. Звертаємо увагу, що в період презентації "Візаж-Схід" проводить Акцію! - Вартість вікон із нововведеннями за ціною вікна зі старою комплектацією.
Головне завдання нашої компанії - постійно розвиватися і вдосконалюватися, покращувати якість своєї продукції. Вікна можуть бути гордістю!
Ми бажаємо, щоб у вашому домі завжди було тепло і затишно! Щастя Вашій родині!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 634 XX XX +380 67 634 5613
+380 67 634 XX XX +380 95 511 3213
Ідентифікатор: 17391