Akpen представляє новий каталог

Akpen представляє новий каталог

Виробник віконної і дверної фурнітури - завод Akpen - протягом багатьох років демонструє стабільну роботу з випуску затребуваних і конкурентоспроможних комплектуючих. Завдяки розвитку нових напрямків у виробництві та випуску додаткових модифікацій вироблених раніше комплектуючих, асортиментна лінійка Akpen регулярно збільшується.

У зв'язку з цим в 2016 р інженерний відділ заводу Akpen представив для своїх партнерів оновлений каталог. У новому виданні клієнти зможуть побачити абсолютно нові товари, а також отримати уточнену інформацію про модифікації старих товарів. Каталог AKPEN доступний як у друкованому вигляді, так і в електронній версії, щоб замовник зміг вибрати для себе найбільш зручний формат.

Варто відзначити, що оновлений каталог відрізняється також новим дизайном. Після проведеного на початку року ребрендингу, каталог так само отримав більш сучасний і приємний дизайн. Грамотно скомпонована інформація про товар і якісні ескізи продукції дозволять замовнику легко і швидко знайти цікаві для нього дані.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 228 XX XX +380 44 228 9972
+380 44 228 XX XX +380 44 228 9972
Ідентифікатор: 17431
Нова компактна ручка HOPPE