Розповіли про монтаж по «совісті» або «Основи монтажу. Базовий теоретичний курс »

Розповіли про монтаж по «совісті» або «Основи монтажу. Базовий теоретичний курс »

Правильний і акуратний монтаж вікон і дверей в будинку забезпечує основну функціональну частину їх подальшої експлуатації.
При монтажі виникають питання: на які технічні тонкощі варто звернути увагу, які матеріали кращі для використання і що обов'язково потрібно мати з інструментів? Докладні відповіді дав технічний консультант компанії МІРОПЛАСТ Роман Євглевський.
22 жовтня він провів на базі виробництва МІРОПЛАСТ навчально-практичний семінар «Основи монтажу. Базовий теоретичний курс» для монтажників ПВХ-вікон і дверей
Семінар складався з двох блоків - теоретичного і практичного. Під час 2-го блоку учасники семінару відповідали на питання - що головне в герметизації, які існують способи контролю якості роботи монтажників. Особливу увагу привернула тепловізійна зйомка, за допомогою якої виявляються всі наслідки порушень норм монтажу. Дискусія особливо пожвавилася, коли обговорювали способи усунення помилок - всі присутні навперебій розповідали, що краще зробити в такій ситуації. Всі внесені пропозиції були не тільки записані, але і підтверджені візуальними дослідами
«При дотриманні всіх норм і технологій установки світлопрозорих конструкцій, використанні якісних матеріалів по формуванню монтажного шва, підборі правильних кріплень, можна досягти високоякісного результату. Точний монтаж віконних і дверних конструкцій гарантує захист від вуличного шуму і пилу, спеки та холоду, а також від вологості»- сказав Р. Евглевскій, - «Такий монтаж можуть виконати фахівці, які отримали знання та навички, пройшовши навчання». Компанія МІРПЛАСТ зацікавлена в якості на всіх етапах - від виготовлення профілю до установки вікна. Турбота про споживача для нас дуже важлива.
Це перший технічний семінар в рамках школи MBS, яка готує цікаві і корисні програми для всіх рівнів менеджерів - від новачків до профі своєї справи. Про дати і тематиках ми будемо повідомляти додатково - стежте за нашими новинами на сайті і соціальних мережах.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 30 XX XX 0800 505 304
Ідентифікатор: 17552
Алюмінієві профілі Profilco