Балкон під ключ у розстрочку без банку з 1.11.2016

Балкон під ключ у розстрочку без банку з 1.11.2016

Багато хто з вас мріяли і мріють засклити гарний, акуратний, теплий і функціональний балкон. Яскравий зовні, всередині теплий, з великою кількістю шафок для різних дрібниць, сушаркою для білизни, окремим освітленням, відкидним столиком, ну і ще купою приємних дрібниць, ваш балкон повинен неодмінно радувати і приносити користь.
Але зважившись раз зайнятися утепленням балкона і зателефонувавши у кілька фірм, Ви, напевно, змушені були відкласти затію скління балкона до кращих часів. Ціни на балкони в Кривому Розі захмарно високі, умови оплати просто неприйнятні, а брати балкон у кредит у банку і вішати на себе ще одну петлю, ну немає ні найменшого бажання. А так хочеться розібрати той багаторічний непотріб на балконі, зробити його ремонт, і вийти на чистий, свіжий балкон із теплою підлогою і освітленням!? Де ж вихід?
ТОВ "Вікна Сервіс КР" пропонує свій вихід із даної ситуації. Ми надаємо всім жителям Кривого Рогу розстрочку на балкон під ключ, тобто на встановлення металопластикових балконних рам із подальшою зовнішньою і внутрішньою обшивкою, утепленням і встановленням освітлення, сушарок та шаф на ваш вибір.
Фахівці нашої компанії мають величезний досвід роботи в сфері розширення, скління, утеплення та ремонту балконів, лоджій, французького скління та інших нестандартних конструкцій.
Ми здатні втілити самі сміливі рішення, самі божевільні ідеї, візьмемося за найнебезпечнішу роботу, відновимо найбільш аварійні балкони на будь-якій висоті і будь-якої складності. Наявність ліцензії на даний вид робіт, а також допусків на роботи підвищеної небезпеки та роботи на висоті дозволяє нам використовувати обладнання та спорядження, яке недоступне в Кривому Розі майже для 100% віконних фірм при монтажі балкона під ключ
Винос балкона до 100 см із розширенням житлової площі, зварювальні роботи, незалежний каркас, незалежна покрівля, трапецієвидні і напівкруглі форми - будь-яка ваша ідея втілитися в реальність! На всі види робіт ми даємо гарантію 60 місяців. І все це з одних рук!
До того ж, металопластиковий балкон під ключ у розстрочку — це ще й самий зручний спосіб не відкладати гроші протягом тривалого часу, щоб утеплити свій балкон, відмовляючи собі в поїздці на море або в покупці нового телевізора. Вам не доведеться роками ремонтувати свою лоджію, збираючи гроші на окремі види робіт, ми зробимо все відразу.
Скористайтеся нашою послугою «Балкон під ключ у розстрочку» прямо зараз, економте тепло, насолоджуйтеся затишком, а платите потім!
Які вигоди для Вас принесе програма "Балкон під ключ в розстрочку" від компанії ТОВ "Вікна Сервіс КР":
• Розмір початкового внеску - від 30%.
• Період розстрочки - від 3 до 9 місяців
• Сума кредиту — від 2 000 до 100 000 грн.
• Подорожчання і переплата – 0%
• Комісія і відсотки - 0%
• Ніяких банків
• Ніяких черг
• Простота оформлення! При договорі необхідний всього один документ — паспорт
• Зручні варіанти оплати та погашення
Етапи оформлення кредиту

• Крок 1. Зателефонуйте в будь-який з наших офісів продажів
запишіться на замір пластикового балкона під ключ і зробіть заявку на отримання кредиту.
• Крок 2. Відвідайте наш офіс, ознайомтеся з характеристиками і властивостями Вашого майбутнього балкона, розрахуйте ціну згідно з проведеними вимірами на ваш балкон під ключ, внесіть початковий внесок і оформите Договір купівлі-продажу.
• Крок 3. Протягом обумовленого терміну очікуйте монтаж пластикового балкона, а потім зовнішню обшивку, утеплення та внутрішню обшивку балкона. Насолоджуйтеся теплом, наводьте порядок.
Умови отримання кредиту:
• Прописка в м. Кривий Ріг
Як відбувається погашення Кредиту?
Ви щомісяця здійснюєте оплати рівними частками згідно з графіком платежів у зручному для Вас офісі компанії ТОВ "Вікна Сервіс КР". Ще раз підкреслимо: Ви купуєте балкон під ключ у розстрочку без відсотків, без комісії, без подорожчання, без прив'язки до курсів іноземних валют, без страховок і без всякої банківської локшини!
І, як бачите, встановити балкон або лоджію "під ключ" у розстрочку дуже просто! А ще зручно і вигідно — адже утеплення балкона Ви робите, коли це потрібно Вам, а не коли дозволяють зовнішні обставини.
Також надаємо окремі послуги з посилення вже засклених балконів, зміцнення плит, виправлення помилок, недоробок і переробці несучих конструкцій за іншими фірмами.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 17603