МІРОПЛАСТ приймав гостей компанії партнера ARSI Group

МІРОПЛАСТ приймав гостей компанії партнера ARSI Group

22 листопада представники компанії-партнера "ARSI Group" з Казахстану відвідали виробництво МІРОПЛАСТ. Ефективний розвиток бізнесу можливо за умови повного усвідомлення процесів і взаємного розуміння спільних результатів. Саме це стало ключовою точкою візиту наших гостей. Це було перше відвідування представниками ARSI Group МІРОПЛАСТ.
Протягом екскурсії вони познайомилися з процесом виготовлення віконних і дверних профілів ТМ WDS, відвідали ділянку ламінації, виробництво підвіконня. Завершальним етапом екскурсії була лабораторія, в якій гості дізналися більше про контроль якості продукції та побачили проводяться випробування.

Продовжив програму бізнес-тренер Олексій Козін. Він презентував компанію і повний асортимент профільних систем МІРОПЛАСТ. На закінчення тренінгу Олексій поділився практичними прийомами результативних продажів, які так необхідні для залучення нових клієнтів та розвитку бізнесу.

Зі свіжими новинками ТМ WDS і більш детальною технічною інформацією ознайомив наших партнерів Вадим Шатравка, заступник керівника служби технічної підтримки. Особливу увагу він приділяв правильній збірці і монтажу конструкцій.
Насичений інформацією і емоціями день, гості завершили в фірмовому салоні вікон і дверей WDS, оформлення якого справило сильне враження.

Принципом розвитку МІРОПЛАСТ завжди залишається зростання партнерів і зміцнення партнерських відносин за допомогою безперервного діалогу. Подібний формат зустрічей є дієвим інструментом для досягнення бізнес цілей для наших партнерів, тому наша компанія завжди відкрита для таких заходів!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 30 XX XX 0800 505 304
Ідентифікатор: 17646