Проект «WDS: на власні очі» - Краще один раз побачити, ніж сім раз почути

Проект «WDS: на власні очі» - Краще один раз побачити, ніж сім раз почути

3 грудня відбувся захід «WDS: на власні очі», в рамках якого 25 гостей ближче ознайомилися з компанією МІРОПЛАСТ, виробництвом та її продукцією.
Краще один раз побачити, ніж сім раз почути – цим девізом керувалась компанія МІРОПЛАСТ, починаючи цей проект. Метою заходу було знайомство гостей з діяльністю заводу, з процесом виготовлення профільних систем ТМ WDS, контролю якості та презентацією повного асортименту ТМ WDS.
Гості, що приїхали з різних куточків України, змогли особисто подивитися і переконатися наскільки технологічним є процес виробництва віконних і дверних профільних систем, взяти участь у випробуваннях профілю в сертифікованій лабораторії.
Почалася екскурсія з відвідування цеху по виготовленню віконних і дверних профілів ТМ WDS - процес екструдування профілю, вкатування ущільнювача, та порізка профілю виявився дуже цікавими для наших відвідувачів. Сидячи за електронними дисплеями, вони особисто стежили за процесом виробництва. Також учасники ознайомилися з процесом ламінації, дізналися, як виготовляються підвіконня ТМ WDS.
Затрималися гості в лабораторії, де з цікавістю брали участь в усіх випробуваннях продукції ТМ WDS - краще особисто впевнитись у якості профілю згідно встановлених стандартів.
Після 2х годинної незвичайної екскурсії, гості поринули у світ WDS. Олексій Козін, бізнес-тренер і коуч MBS, детально розповів про історію компанії, розвиток асортименту ТМ WDS, і про ефективні навички роботи з замовниками у віконному бізнесі.
Про підготовку отвору для установки світлопрозорих конструкції та монтажу вікон і дверей в особливих кліматичних умовах докладно розповів технічний консультант ТМ WDS Роман Євглевський.
Весь досвід фахівців був спрямований на підвищення знань і допомогу нашим партнерам працювати з замовником у роздрібі. «Завдяки сьогоднішньому заходу ми не тільки дізналися багато цікавого, а й корисного! Дякуємо вам за запрошення» - зазначив учасник з міста Олександрії.
А на завершення заходу всі гості отримали сертифікати про проходження навчання. І, що стало несподіванкою для організаторів - день народження учасниці заходу, з привітаннями та оплесками ми вручили їй пам'ятні подарунки!
Відкритість та чесність - основні принципи компанії МІРОПЛАСТ. Нам було приємно прагнення гравців віконного ринку дізнатися більше, перейнятися нюансами виробництва та контролю профільних систем ТМ WDS для вікон і дверей.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 30 XX XX 0800 505 304
Ідентифікатор: 17678
Ролети з теплим коробом GANT