МІРОПЛАСТ відвідали керівники віконних виробництв Молдови

МІРОПЛАСТ відвідали керівники віконних виробництв Молдови

6 квітня 2017 року компанію МІРОПЛАСТ відвідали почесні гості із Молдови.
Завдяки успішній співпраці з партнерами, профільні системи виробництва МІРОПЛАСТ стають все більш затребуваними на віконному ринку Молдови. Ближче познайомитися з виробництвом МІРОПЛАСТ приїхали керівники віконних виробництв з різних регіонів Молдови: Руслана Хрустальова, Андрея Чеботари та Александра Чула.
Для наших гостей, як для керівників віконних виробництв, якість профілю має початкове значення, тому детальна екскурсія по нашому виробництву була вкрай корисна для наших молдавських колег. Наші гості були на найважливіших ділянках виробництва МІРОПЛАСТ, де детально мали змогу побачити усі ключові процеси: від екструзії профільних систем до їх ламінації. Особливу увагу було приділено в рамках екскурсії власній сертифікованій лабораторії, де проводилися тести і випробування продукції. Після насиченої екскурсії по виробничим ділянкам і лабораторії, партнерів запросили на семінар, де Олексій Козін, керівник Miroplast Business School, зупинився на історії компанії, її розвитку, повної асортиментної лінійки профільних систем МІРОПЛАСТ.
Ми дуже вдячні нашим партнерам за приємну зустріч. Бажаємо якнайшвидшої реалізації намічених планів, нових досягнень і успішного старту віконного сезону!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 30 XX XX 0800 505 304
Ідентифікатор: 18136