Новітня розробка REHAU - профільна система REHAU Puls Design 70 вже в продажу!

Новітня розробка REHAU - профільна система REHAU Puls Design 70 вже в продажу!

З початку року в 70-й серії профільних систем REHAU відбулося оновлення - вийшла в світ нова серійна модифікація - REHAU Puls Design 70.

Що потрібно знати про цю новинку?

Всі технічні характеристики REHAU EURO Design 70 збережені в REHAU Puls Design 70. Всі переваги і застосовність серії залишилися незмінними.

Зміни лише в тому, що новинка виготовлена ​​за технологією коекструціі. Якщо пояснити коротко, то при виготовленні нової профільної системи використовувалося не тільки первинну сировину, а й продукти вторинної переробки.

У збірці вікно з REHAU Puls Design 70 виглядає так само, як і виготовлене з тільки з первинного матеріалу, оскільки зовнішній шар зроблений з нього. Серцевина профільної системи виготовлена ​​з матеріалів вторинної переробки і має довільний колір.

Більш докладно про коекструзії можна дізнатися в нашій статті «Коеструзія або прогрес у основі профілю».

Чому компанія REHAU перейшла на коекструзії?
Зробивши одного з головних корпоративних цінностей турботу про навколишнє середовище, концерн REHAU розробив і впровадив коекструзівной метод виготовлення профілю, що дозволяє повторно використовувати цінну сировину.

Замовивши вікно з новітньої профільної системи REHAU Puls Design 70 Ви не тільки отримуєте енергоефективний вироб найвищої якості і функціональності, повністю відповідає вимогам температурної зони Києва та Київської області, а й приєднуєтеся до благородної загальнолюдського справі - збереженню природних ресурсів і боротьбі із забрудненням відходами нашої планети.

Разом збережемо нашу Батьківщину - Україну!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 740 XX XX +380 50 740 5544
+380 50 740 XX XX +380 67 701 0044
Ідентифікатор: 18236