Стартувала нова рекламна кампанія бренду «Вікна WDS»!

Стартувала нова рекламна кампанія бренду «Вікна WDS»!

29 травня у телевізійному та інтернет просторах стартувала масштабна рекламна кампанія бренду WDS із новим комунікаційним посилом «Інвестиція у комфорт».
Купівля вікна досить значне вкладення у комфортне майбутнє мешканців квартири чи дому. Мета цьогорічної рекламної кампанії: донести до кінцевого споживача, що якісне вікно вартує тих коштів, які вони в нього вкладають.
Але хто самий незалежний експерт у вікнах? Звичайно, вони – коти! Саме коти завжди прагнуть комфорту та не погоджуються на компроміси ні за яку ціну. Отже, експерти з тепла, шуму, стилю будуть з вами весь «віконний» сезон.
З метою комфортної роботи всіх наших партнерів, ми залучатимемо всі маркетингові інструменти для максимального охоплення цільової аудиторії.
Експертів WDS споживачі бачитимуть як на ТВ, так і в Інтернеті, широка масовість рекламної кампанії WDS допоможе кінцевим споживачам швидко ідентифікувати продукт у салоні продажу.
Сподіваємося, що всі маркетингові активності WDS допоможуть збільшити продажі. Тож ми бажаємо всім – активної роботи та прибуткового сезону!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 30 XX XX 0800 505 304
Ідентифікатор: 18277
Алюмінієві профілі Profilco