У Запоріжжі понад 20 ОСББ утеплили свої під'їзди в рамках державної програми «Теплий дім» для ОСББ

У Запоріжжі понад 20 ОСББ утеплили свої під'їзди в рамках державної програми «Теплий дім» для ОСББ

Споживання енергоносіїв в Україні приблизно в 5 разів вище, ніж у багатьох країнах Європи з аналогічними кліматичними умовами. Здебільшого це пояснюється поганим утепленням і відсутністю систем термоуправління, що, на жаль, кожен із нас давно відчув на собі, оплачуючи чималі рахунки за опалення і за газ. І це при тому, що не у всіх забезпечений комфортний мікроклімат у будинках або квартирах.
Далеко не кожній родині під силу самостійно здійснити всі необхідні заходи для забезпечення вимог по енергоефективності. Тому ще в 2014 році була запущена програма «Теплий дім», що дозволяє не тільки забезпечити комфорт у будинку, але і істотно заощадити при оплаті рахунків за опалення і газ.
Програмою «Теплий дім» можуть скористатися як приватні клієнти, так і ОСББ.
Незважаючи на те, що мешканцям багатоповерхових будинків деколи складно домовитися між собою, ОСББ все більш охоче вдаються до допомоги «Теплих кредитів». Їх кількість зростає, з кожним роком спостерігаються темпи зростання цієї програми.
Не останнє місце відводиться успішним відгуками. Якщо на початковому етапі населення боялося ризикувати, беручи участь у новій програмі, то на сьогодні все більшу кількість ОСББ успішно проводять енергомодернізації в рамках програми «Теплих кредитів». При цьому переважна більшість учасників програми відзначають істотне поліпшення якості життя. Завдяки програмі підтримки держави споживання енергоносіїв в Україні помітно скорочується з кожним опалювальним сезоном!
Велику роль в енергомодернізації і економії на оплаті рахунків за тепло в багатоквартирних будинках грає скління під'їздів, оскільки це дозволяє значно знизити втрати тепла. Тому ОСББ успішно впроваджують енергоефективні технології, які дозволили істотно знизити витрати на опалення. Тільки навесні 2017 р програмою «Теплий дім» у Запоріжжі скористалися 6 ОСББ: «Дніпроспецсталь 18», «Чуйковец 21», «Сорока», «Космос 93», «Перспектива», «Рекордна 36». На даний момент ще кілька ОСББ планують взяти участь в програмі.
Нагадаємо, що ОСББ, які виконують енергомодернізації будинків, отримують компенсацію в розмірі 40%. Компенсація виплачується з державного та місцевого бюджету, при цьому для кожного ОСББ її розмір встановлюється індивідуально з урахуванням кількості сімей, які отримують субсидію. Варто зазначити, що кількість банків, що підтримують цю програму, збільшилася. До «Ощадбанку», «Укргазбанку» і «Укрексімбанку» приєднався «Приватбанк», що зробило ще більш зручним і доступним отримання «Теплих кредитів».
Одним з постійних партнерів програми «Теплих кредитів» для населення, як для приватних клієнтів, так і для об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), є компанія «Віконда Запоріжжя».
Якщо Ви вирішили скористатися програмою «Теплих» кредитів і якомога швидше почати економити на рахунках за тепло і газ, звертайтеся в компанію «Віконда»! Тут Ви не тільки зможете отримати вичерпну інформацію по питаннях, що цікавлять - фахівці компанії пройдуть з Вами всі етапи з моменту оформлення заявки до отримання компенсації.
Незалежно від суми всі клієнти компанії «Віконда Запоріжжя» вчасно отримують компенсацію! «Віконда Запоріжжя» піклується про своїх клієнтів, відстежуючи їх до отримання відшкодування.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 6170 1 XX XX +380 6170 16770
+380 6170 1 XX XX +380 96 169 9997
Ідентифікатор: 18469