Нове покоління віконних ручок Roto Swing

Нове покоління віконних ручок Roto Swing

В асортимент компанії введено нове покоління віконних ручок Roto Swing.

В основі кожної розробки продукту має лежати солідне дослідження по виявленню купівельних здібностей. Цей принцип дотримувався Групою Roto і в новому асортименті віконних ручок, які вперше були продемонстровані на виставці "fensterbau / frontale" 2010 у Нюрнберзі представникам оптової торгівлі й виробникам вікон. Тому раніше в Інституті ринкової психології було замовлено маркетингове дослідження. Метою експертів з Мангейма під керівництвом професора Герта Гутьяр (Prof. Dr. Gert Gutjahr) було виявлення серед 100 власників будинків і квартир найважливіших критеріїв для вибору віконних ручок. Результати й накопичений досвід були покладені в основу реалізації продукту RotoSwing.

Для покупки віконних ручок були виявлені три вирішальних аргументів: ергономія / комфорт (62%), дизайн (61%) і цінність (45%). У категорії «Ергономіка і комфорт» першочергова увага приділяється зручності в експлуатації, легкості відкривання і закривання, а також приємного тактильному відчуттю. Практичний дизайн, а також елегантний зовнішній вигляд із плавними вигнутими лініями, переконливо підтверджують відповідність ручки й віконної рами. До того ж дослідження визначило явних фаворитів при виборі кольору. Забудовники й будівельники однозначно віддали перевагу комбінацію «біла ручка / біла рама», в той час як в поєднанні з дерев'яними рамами, частіше вибирався металевий колір. Поставлений на третє місце критерій «Цінність» мав на увазі собою стабільність, зносостійкість, довговічність. Якості, які за своїми загальним властивостям зв'язуються швидше з алюмінієм або іншим металом. Крім цього, на думку Roto, «гідним уваги» є вказівка ​​дослідного інституту на той факт, що у віконної ручки в стандартному виконанні посилена функція захисту від злому.

У цілому, як підкреслюють експерти з віконних і дверних технологій, проведене дослідження дає «різноманітні орієнтири» для подальшого розвитку лінійки віконних ручок. Це все значно збільшує шанси наших ділових партнерів. В якості нового продукту RotoSwing володіє прихованою розеткою і бічними декоративними елементами, виконаними в різноманітній палітрі RAL, а також у спеціальній забарвленням. За бажанням клієнтів можливий підбір широкого спектра з декорування: від класичного виконання «тон в тон» до вибору індивідуальної альтернативи. Виробляється з алюмінієвого лиття під тиском, ця продуктова лінійка забезпечує зручність в експлуатації, якість і функціональність, має привабливий «згладжений» дизайн, а також ергономічні переваги для «істотного розмежувального потенціалу».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 691 XX XX +380 67 691 1591
+380 67 691 XX XX +380 50 382 5577
+380 67 691 XX XX +380 67 382 5577
Ідентифікатор: 18730
Виробництво вікон Viknar`off