Нова система поворотно-відкидної фурнітури для вікон і балконних дверей - Roto NX

Нова система поворотно-відкидної фурнітури для вікон і балконних дверей - Roto NX

У результаті інноваційних розробок для окремих елементів системи, ми представляємо перспективну систему фурнітури Roto NX, яка сприяє вашому успіху в довгостроковій перспективі і є надійною інвестицією в майбутнє.
Таким чином, ми пропонуємо нову поворотно-відкидну систему Roto NX з різноманітними особливостями і функціями, засновану на перевіреній фурнітурі Roto NT.
Система підходить для:
Поворотних / поворотно-відкидних вікон з ПВХ та деревини
Ваги віконної стулки до 150 кг

Нова система поворотно-відкидний фурнітури
Roto NX - це продумані відповіді на такі нагальні питання як безпека, рентабельність, комфорт, дизайн, оптимізація процесів виготовлення і підвищення ефективності збирання

Roto NX - система гарантує просту і швидку збірку в процесі виготовлення і монтажу. Результат: економія часу і грошей. Поряд з цим Roto NX гарантує високу якість і довгий термін служби фурнітури.
Безпека
Roto NX забезпечує високий рівень безпеки. Нові компоненти TiltSafe підвищують захист від злому. Тепер клас зламостійкості ПВ 2 доступний навіть у положенні відкидання. Також підвищилася безпека обробки самої фурнітури, яка забезпечує підвищену несучу здатність вже у стандартному виконанні. Якість виробів, широта і повнота асортименту дають споживачам максимальну впевненість при прийнятті рішень.
Комфорт
Roto NX забезпечує підвищення комфорту. Система відрізняється зручністю і простотою експлуатації, а також високою функціональністю. Фурнітура Roto NX підвищує комфорт проживання завдяки поліпшенню параметрів провітрювання для збалансованого мікроклімату в приміщенні і шляхом інтеграції в систему автоматизації «розумний дім».
Дизайн
Roto NX - це сучасний дизайн і гарний зовнішній вигляд внаслідок гарної форми декоративних накладок і благородних кольорів порошкового покриття, а також шляхом прихованих гвинтів петлевої групи. Крім того, висока несуча здатність фурнітури дозволяє використовувати в оформленні сучасного інтер'єру велике скління.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 691 XX XX +380 67 691 1591
+380 67 691 XX XX +380 50 382 5577
+380 67 691 XX XX +380 67 382 5577
Ідентифікатор: 19166
Ролети з теплим коробом GANT