REHAU: зробимо Україну енергоефективнішою разом!
REHAU

REHAU: зробимо Україну енергоефективнішою разом!

22 лютого в Академії REHAU відбувся воркшоп для представників міських рад і комунальних підприємств, департаментів Міністерства регіонального розвитку та ЖКГ, а також Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження.
Це була четверта зустріч в рамках п’ятиденного тренінгу Train-to-NZEB: The Building Knowledge Hubs по підготовці спеціалістів зі зведення будівель із близьким до нульового енергоспоживанням, де в якості спікерів-тренерів виступали представники місцевих партнерів Проекту, а саме: ТОВ "РЕХАУ", ТОВ з ІІ "Хенкель Баутехнік (Україна)", ДП "Вайллант група Україна", ТОВ "Вінербергер" та ін.
Учасникам воркшопу було презентовано енергоефективні рішення REHAU для віконної індустрії, нормативно-правову базу, на якій базується сучасний віконний бізнес, були розглянуті кейси термомодернізації різних типів будівель, зокрема, і головного офісу «Рехау» в Києві. У заключній частині гостей Академії запросили до навчально-технологічного центру бізнес-напряму «Рішення для віконної індустрії», де вони мали можливість не тільки ознайомитись з технологією виготовлення світлопрозорих конструкцій, а й побачити справжні випробування вікон на волого- та повітропроникність на спеціальному випробувальному стенді.
Нагадаємо, що тренінг організований ВБО "Інститут місцевого розвитку" - виконавцем Проекту ЄС "Підготовка спеціалістів зі зведення будівель із близьким до нульового енергоспоживанням: інформаційні центри будівельної галузі" в Україні, у партнерстві із КНУБА і за підтримки Міністерства освіти і науки України. А за підсумками курсу слухачі отримають кваліфікаційні сертифікати: європейського зразка від проекту Train-to-NZEB: The Building Knowledge Hubs і сертифікат державного зразка від Міністерства освіти і науки України.
Сподіваємось, що саме такі сертифіковані спеціалісти найближчим часом зроблять Україну більш енергоефективною!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 19156
Ролети GANT Termo з прихованим коробом