Компанія «Солвін Україна» представила свої новинки (унікальні продукти) на виставці Interbuild 2018.

Компанія «Солвін Україна» представила свої новинки (унікальні продукти) на виставці Interbuild 2018.

InterBuildExpo 2018
Цієї весни компанія «Солвін Україна» представила свої новинки (унікальні продукти) на виставці Interbuild 2018:
1. Унікальна розробка компанії «VEKA» - вікно з прихованою стулкою, виготовлене з профільної системи АРТЛАЙН. Вікно компанії Солвін «Future» відповідає новим віянням в архітектурі - рама повністю ховається в укіс, а стулка прихована за рамою, і по фасаду ми отримуємо максимальний світловий проріз і більшу кількість світла. Вклейка склопакета дозволяє зробити великі розміри стулок, фурнітура Winkhaus Ergo ідеально підходить для важкодоступних вікон, бо ручка розташована внизу стулки. Подовжена ручка Tulon зручна у використанні й надає вікну дорогий та вишуканий зовнішній вигляд.
2. Французький балкон серії "Fusion", штульпова конструкція з профілів серії СОФТЛАЙН 82, оформлений накладними шпросами та розширюючим профілем для стулки. Це надає вікну індивідуальність і ексклюзивність. Склопакет 44 мм з енергоефективними склопакетами та внутрішніми шпросами «дуплекс» відповідає сучасним технічним вимогам. Фурнітура Winkhaus Comfort з периметральним провітрюванням створює максимально комфортний клімат в будинку, а також забезпечує високий рівень противовзломности і шумоізоляції. Для забезпечення безпеки в отвір також встановлено зовнішнє скляне огородження системи Q-railing, що тільки органічно доповнює вікно.
3. Панорамні двері «Vekaslide 82» - це ідеальне рішення для терас. Вони забезпечують проникнення максимальної кількості світла в приміщення, при цьому зберігається панорамний вигляд і доповнюють екстер'єр вашого будинку. Безшумний та легкий рух стулок до 3 метрів забезпечує комфорт і затишок.
4. Останнє віяння в сучасному будівництві - це алюмодерево - представлено зразком системи Reinars Sensity - зовні вікно повністю виконано в алюмінії кольору антрацит, а всередині оформлене дерев'яним обкладом, що створює затишну атмосферу і гарантує енергоефективність вікна. Фурнітура Siegenia Aubi з прихованими петлями підкреслює гармонійний вид вікна і дозволяє виготовляти стулки вагою до 200 кг. В отвір вмонтована прихована рафштора на дистанційному керуванні компанії Warema - легко контролюється кількість світла, яке потрапляє в кімнату.
5. Штульпове вікно «Comfort Plus» виконано в новому кольорі Cherry Amareto, ідеально імітує справжнє дерево, система фурнітури Winkhaus дозволяє приховати від очей петлі. Мультифункціональний склопакет з теплою дистанцією ідеально підходить для будинку - зберігаючи тепло взимку і прохолоду влітку.
6. Літня Тераса Solarluх Anova з зовнішньою маркізою на автоматичному управлінні - справжня родзинка нашого стенду. Німецька система, яка створить затишок і комфорт на Вашій літній терасі і захистить від дощу. Сонцезахисна маркіза компанії Warema захистить від палючого сонця в спекотні дні.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 492 XX XX +380 67 492 0440
Ідентифікатор: 19208
Алюмінієві профілі Profilco