Відкриття нового сучасного салону по продажам Компанії Солвін Україна

Відкриття нового сучасного салону по продажам Компанії Солвін Україна

Компанія Солвін Україна розширює мережу своїх представництв! Відтепер купити нашу продукцію стало ще простіше, адже 11 серпня 2018 року відбулося офіційне відкриття сучасного шоу-руму Солвін Україна за адресою: Київська обл., с. Білогородка, вул. Київська, 2б.

У салоні представлені експонати віконних і дверних виробів із різних профільних систем Veka, підйомно-розсувні конструкції, літня тераса, внутрішні і зовнішні сонцезахисні системи. Особливу увагу варто приділити революційній профільній системі Veka Artline з прихованою стулкою і фурнітурою Winkhaus Ergo, яка зручна в користуванні для людей з обмеженими можливостями (подовжена ручка, розташована внизу стулки).

Це сучасний і зручний салон, де кожен клієнт може не тільки дізнатися вартість вікон і дверей, подивитися зразки виробів, вибрати колір ламінації, шпроси і декоративне скло, підвіконня, але і дійсно оцінити і випробувати на практиці всі переваги, якість і зручність у користуванні нашої продукції.

Наш шоу-рум порадує Вас не тільки широким вибором зразків, а й приємними знижками: до кінця вересня діє додаткова знижка 7% на всю лінійку продукції.

Кваліфікований менеджер проконсультує і допоможе Вам у підборі оптимального рішення якісного і надійного продукту з урахуванням всіх Ваших особливостей житла і побажань.

Будемо раді Вас бачити у нас у гостях! А нашому новому салону бажаємо успіхів, активного розвитку і процвітання! Приходьте! Ми чекаємо вас!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 492 XX XX +380 67 492 0440
Ідентифікатор: 19673