VELUX запускає перший в світі додаток з використанням ефекту віртуальної реальності, присвячений денному світлу
VELUX

VELUX запускає перший в світі додаток з використанням ефекту віртуальної реальності, присвячений денному світлу

Новий додаток дозволяє змоделювати житловий простір з візуалізацією поширення денного світла в приміщенні. У цьому допоможуть ефект віртуальної реальності і функція огляду в форматі 3600.
Додаток MyDaylight («Моє денне світло») стане знахідкою для тих, хто розглядає варіанти перепланування приміщень або реорганізації простору на горищі. Він допоможе віртуально оживити будь-яку кімнату в вашій уяві і втілити задуми з моделювання природного освітлення.
Тепер ви зможете на власні очі побачити, наскільки денне світло може змінювати ваш будинок на краще, вдихаючи в нього нове життя. Для цього достатньо завантажити унікальний додаток від компанії VELUX на ваш iPhone або Android пристрій. Додаток доступний для безкоштовного скачування на майданчиках App Store і Google Play Store.
Використовуючи сучасні ігрові технології додатку, ви повноцінно відчуєте ефект впливу освітленості приміщення на загальну атмосферу будинку. Посилити відчуття присутності допоможе віртуальна симуляція приміщень і режим перегляду в форматі 3600.
Денне світло життєво необхідне для нашого здоров'я і гарного самопочуття. Не всі це розуміють і планують свої житлові приміщення без належної уваги до природного освітлення.
Додаток MyDaylight вперше робить світло відчутним. Ви зможете з ним експериментувати і відчувати, як змінюється житловий простір за різного освітлення.
Ви можете змоделювати вашу реальну кімнату, задавши такі параметри, як розмір підлоги, висота до даху, матеріал стелі, і вже на основі цього персоналізувати ваш простір, додаючи вікна, оздоблення підлоги і стін, змінюючи розміщення кімнати і багато іншого.
Вже після 10 хвилин експериментів ви отримаєте особисту цифрову симуляцію приміщення з можливістю розглядати його в режимі 3600 і за допомогою ефекту віртуальної реальності міняти поширення природного світла всередині нього. Повірте, це дуже просто!
«Денне світло не тільки створює відчуття більшого простору в приміщенні, але і забезпечує кращий комфорт і зручність. Ми розуміємо, наскільки непросто власникам будинків візуалізувати потрапляння денного світла в приміщення, тому створили для них додаток MyDaylight. Ми сподіваємося, він буде корисним для власників будинків в усьому світі і перетворить моделювання житлового простору в захоплюючу пригоду завдяки можливостям віртуальної реальності і режиму перегляду в форматі 3600», - зазначає Грант Шеддон, експерт з питань денного світла компанії VELUX.
Для того, щоб створювати персональні моделі освітлення приміщень:
1. Скачайте додаток MyDaylight з майданчиків App Store або Google Play Store
2. Створіть свій простір, ввівши такі параметри, як розмір підлоги і висота приміщення
3. Створюйте різні моделі освітлення, змінюючи розміщення і розмір вікон
4. За лічені хвилини ви отримаєте повідомлення, що ваша модель освітлення готова до перегляду (ваша симуляція перший раз буде завантажуватися в межах 1 хвилини, оскільки складається з файлу з великим об'ємом даних)
5. Зберігши файл в пристрій, ви зможете переглядати його в режимі 3600 і форматі віртуальної реальності. Використовуючи спеціальні окуляри для ефекту ВР, ви опинитеся в центрі приміщення, яке створили!
Ви можете створити нескінченну кількість сценаріїв і симуляцій, і обмежити вас може тільки наявність часу і ваша уява.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 291 XX XX +380 44 291 6070
+380 44 291 XX XX 0800 505 020
Ідентифікатор: 19227