Група компаній VELUX Group придбає Vitral
VELUX

Група компаній VELUX Group придбає Vitral

Системи світлопрозорих конструкцій для дахів компанії Vitral стануть відмінним доповненням до Модульних Віконних Систем (VELUX Group’s Modular Skylight System, VMS) від компанії VELUX.

VELUX Group придбає Vitral, - компанію, яка займається продажем систем засклення дахів в Данії та Великій Британії. В компанії працює близько 60 співробітників з офісами в Данії та Великій Британії, і виробництвом в Литві. В результаті недавнього придбання JET-Group, а тепер Vitral, група компаній VELUX Group зміцнює свої позиції на ринку, маючи близько 1100 співробітників на 13 ринках.

Компанія Vitral виробляє сучасні системи світлопрозорих покрівельних конструкцій для комерційного ринку. До цього ринку в 2012 році приєдналася компанія VELUX, яка почала виробництво модульних віконних систем. Вони призначені для великих комерційних об'єктів, таких як офіси, школи, медичні установи, торговельні центри і магазини, громадські приміщення і промислові об'єкти.

«Vitral пропонує віконні системи для дахів, які прекрасно доповнять наші модульні рішення. Сьогодні компанія Vitral функціонує на ринках Данії та Великої Британії, де ми, таким чином, зміцнимо наші позиції. У довгостроковій перспективі ми плануємо розширити продаж продукції ще на кількох ринках. До того ж, Vitral володіє декількома рішеннями для пласких дахів, в яких ми теж бачимо потенціал. Ми пишаємося тим, що компанія Vitral, яку створив наш засновник, тепер є частиною компанії VELUX », - заявив Девід Бріггс, генеральний директор Групи Компаній VELUX Group.

Компанія Vitral заснована в 1956 році Віллумом Канном Расмуссеном, який також створив VELUX. Саме на честь нього названо холдинг VKR. У 2005 році VKR продав Vitral групі інвесторів. У той час Vitral був маленькою незалежною компанією з недостатнім рівнем активності на ринку. Таким чином компанія не могла бути фінансово ефективною, відповідно Холдинг VKR не зовсім підходив на роль її власника.

З часу запуску VMS в 2012 році і придбанням JET-Group, група компаній VELUX Group ще більш зміцнила свою позицію на комерційному ринку. Після того, як компанія Vitral розробила нову якісну лінійку товарів і збільшила ефективність своїх виробничих потужностей, вона ідеально вписується в стратегію розвитку VELUX Group на ринку комерційної нерухомості.

«Я дуже радий, що майбутнім власником компанії Vitral буде VELUX. З 2005 року ми радикально змінили продуктове портфоліо і тепер, на мою думку, відмінно відповідаємо бізнес моделі VELUX VMS, як в сфері пологих, так і пласких дахів. Холдинг VELUX буде для компанії Vitral чудовим майданчиком для розвитку», - сказав Йенс Бореллі-К'яра, керуючий директор і власник Vitral. Він буде керувати компанією Vitral до завершення процесу продажу. Після чого надаватиме консультації вже під час процесу інтеграції компанії в холдинг VELUX VMS.

«Vitral є частиною нашої стратегії для досягнення лідируючих позицій на ринку комерційних рішень з засклення дахів. Компанія якісно доповнить продукти компаній VMS і JET. До того ж, ми плануємо продовжити інвестування в придбання і злиття в тих сферах ринку, де будемо бачити потенціал зростання», - говорить Девід Бріггс, генеральний директор Групи Компаній VELUX Group.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 291 XX XX +380 44 291 6070
+380 44 291 XX XX 0800 505 020
Ідентифікатор: 19841
Виробництво вікон Viknar`off