Семінар "Інновації від aluplast і теплий монтаж" спільно з компанією Stekloplast

Семінар "Інновації від aluplast і теплий монтаж" спільно з компанією Stekloplast

Весна - це чудовий час зустріти сезон у всеозброєнні з інноваційними системами та теплим монтажем вікон. Саме це і було метою даного семінару.

Першим слово взяв директор компанії aluplast Лихвар Валерій, в цьому виступі особливу увагу він приділив інновацій і новинок з міжнародної виставки Fensterbau Frontale, які незабаром будуть на ринку України. Ламінація під дерево, профіль в кольорі антрацит і розсувні двері smart slide і багато іншого, ось що нас чекає в 2018 році. Максим Кошулько, регіональний менеджер по сходу України, доповнив виступ відеороликами з монтажу алюмінієвих накладок aluskin на вікна, вклейка склопакетів bonding inside і запінення профілю foam inside, а також корисною інформацією по ринку. Важливою частиною заходу було вручення грамот для п'ятірки кращих дилерів, які засклили найбільшу кількість будинків системами aluplast. Головна нагорода дісталася Наталі Єремєєвій керівнику компанії Stekloplast за розвиток в віконної галузі.

Друга частина виступу була повністю присвячена теплому монтажу підйомно розсувної системи HST 85. Роман Євглевський розповів про основні помилки монтажу та їх наслідки в майбутньому. Також він докладно розповів все етапи правильного «Теплого монтажу», щоб клієнти в кінці роботи отримали вікна, які не продуваються і не пропускають тепло назовні.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 330 XX XX +380 44 330 0265
Ідентифікатор: 19295