Спільний навчально-практичний семінар "Інновації від ALUPLAST і теплий монтаж" з компанією GEOKOMREST

Спільний навчально-практичний семінар "Інновації від ALUPLAST і теплий монтаж" з компанією GEOKOMREST

Теорія + практика - найкраща комбінація для отримання нових знань. Два дня з 11.04-12.04.2018 майстри віконної сфери відволіклися від роботи, для отримання корисної інформації про новинки aluplast і тонкощі теплого монтажу.

Зі вступним словом виступив директор компанії aluplast Валерій Лихвар, щоб донести до слухачів основні характеристики віконних, дверних систем, і показати, що ринок змінюється. Європейський досвід скління з кожним роком набирає популярність завдяки програмам компенсації коштів з утеплення будинків, і розуміння українців, що вікна - дуже важливі. Інвестуючи сьогодні в широкі системи, як IDEAL 7000 і 8000 с високими характеристиками опору теплопередачі, дозволить клієнтам економити на опаленні і окупити витрачені кошти в 2-3 рази.

Також обговорили новинки з міжнародної віконної виставки, яка пройшла в Нюрнберзі в цьому році. Різновиди накладок aluskin з протизливовою полицею і додатковою камерою на рамі, функція якої приховувати стулку і тим самим збільшувати потрапляння сонячного світла в будинок, підкреслюючи витонченість і мінімалізм. Ці системи викликали інтерес у слухачів, так як декор з алюмінієм щороку все частіше використовується в новобудовах і приватному будівництві.

Маркетолог aluplast Вікторія Кисіль розповіла, як буде проходити спільне просування класичних і нових систем, а також поділилася корисними інструментами на сайті, для презентації клієнтам. Підсумував все начальник відділу продажів Юрій Авраменко, продемонструвавши, як працювати в програмі «Планування і тендер». Розрахунок економії енергії, правильна статика, ізотерма, і інше відіграють важливу роль при покупці вікна. Використовуючи цю програму дилер підбирає конструкцію, яка задовольнить всі вимоги клієнта.

Але покупка якісного вікна, тільки частина роботи. Знання всіх основ і нюансів теплого монтажу грає важливу роль, щоб клієнт залишився задоволеним, а вікно прослужило довго. Роман Євглевський поділився своїм багаторічним досвідом установки вікон і дверей найрізноманітніших комплектацій. Перший день присвятили тільки теорії, де слухачі пройшли всі етапи монтажу. А підкріпити знання практикою учасники змогли на другий день. Кріплення, ізоляція, характеристики і відмінності матеріалів, все це в живу протестували при монтажі вікна. Кожен міг спробувати, помацати, розглянути зблизька і запитати всі хвилюючі питання. Вікно було успішно встановлено відповідаючи всім нормам.

Отримані знання та сертифікати про проходження кожен учасник забрав з собою, щоб розширити сферу своїх послуг і пропонувати німецькі вікна з висококласним монтажем.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 330 XX XX +380 44 330 0265
Ідентифікатор: 19319
Ролети з теплим коробом GANT