Три продукти - один виробник: підприємство - розробник DANKE розширює асортимент

Три продукти - один виробник: підприємство - розробник DANKE розширює асортимент

Тепер споживач, розмірковуючи, які підвіконня краще вибрати, може знайти оптимальне рішення для свого вікна і гаманця в асортименті одного виробника. У 2017 році завод-виготовлювач підвіконь преміум-класу DANKE представив ринку два нових бренди в середньому й економ-сегментах. Головним завданням, яке ми ставили перед собою, коли розробляли нові продукти, було зберегти якість за досить демократичну ціну. Результатом 2017 року став розширена лінійка нашого асортименту і сьогодні ми представляємо:
- Danke - єдине пластикове підвіконня в преміум-сегменті,
- Standard - по-справжньому якісне підвіконня в середньому ціновому сегменті,
- Komfort - найкрасивіше і міцне підвіконня у економ-класі.

Підвіконня DANKE - єдине пластикове підвіконня преміум-класу. Адже, DANKE - перша інноваційна розробка заводу, яка десятиліття тому завдала нову планку якості підвіконь із ПВХ. Для виробництва підвіконної дошки DANKE використовується виключно первинна сировина. У рецептуру додана крейда з мармурової крихти - це екологічно чиста добавка, яка надає пластику DANKE високу міцність. А максимальну зносостійкість і палітру декорів забезпечує високоякісне акрилове покриття ELESGO HS GLANZ (ексклюзивна розробка німецького виробника). У колекції декорів - 10 колірних рішень: класичне біле глянсове підвіконня і декори, що дуже точно імітують текстуру різних порід дерева та мармуру.

Підвіконня Standard стали новим стандартом якості пластикового підвіконня середньої цінової категорії. Виробник і тут не відступив від правила використання безпечної первинної сировини, тим самим забезпечивши підвіконню Standard міцність, яка в 2 рази вище, ніж в інших підвіконь в його цінової категорії. Для покриття використовується серія шовковисто-матових плівок-ламинатов ELESGO, що стійкі до утворення подряпин. У колірній лінійці - три декору: білий матовий Standard, золотий дуб Standard і мармур Standard. Якщо шукайте, які підвіконня кращі, орієнтуючись на якість і розумну вартість, то Standard - оптимальне рішення для вас на довгі роки.

Komfort став проривом 2017 року в економ-сегменті і доказом, що доступне за ціною підвіконня може бути по-справжньому міцним і красивим. І тут надійність основи підвіконня значно вища, ніж у однокласників, більш того, вона відповідає рівню середнього цінового сегмента. Виділяється Komfort і незвичайним для бюджетних підвіконь покриттям: виробник пропонує на вибір глянцеві і структурні декори. При цьому фактурний малюнок нанесено методом лазерного тиснення - покриття не має пір, в які б забивався бруд.

Відповідаючи на питання, які підвіконня сьогодні найкращі, ми впевнено говоримо «наші» тому, що в будь-якому сегменті ми пропонуємо максимально можливу якість за розумну ціну.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 482 30 XX XX +380 482 302 110
+380 482 30 XX XX +380 482 302 109
Ідентифікатор: 19321