Komfort Білий дуб - практична краса у сегменті бюджетних підвіконь!
Komfort Білий Дуб

Komfort Білий дуб - практична краса у сегменті бюджетних підвіконь!

Раді представити вам нове підвіконня лінійки Komfort - Білий дуб. Оригінальна новинка разюче відрізняється від інших бюджетних пропозицій. Це перший фактурний підвіконник у цьому ціновому сегменті.

Купити недороге підвіконня означає придбати віконний аксесуар, від якого не чекаєш ні особливої ​​міцності, ні довговічності, ні презентабельного зовнішнього вигляду. Ми кардинально змінили це уявлення. Економ підвіконня Komfort Білий дуб - це вишуканий, практичний і міцний підвіконник за прийнятною ціною.

Надійна основа і незвичайна поверхня
Komfort Білий дуб відрізняється від своїх однокласників бюджетного сегмента за основними базовими критеріями. Вони і визначають унікальність нашої пропозиції:

- в основі підвіконня серії Komfort - тільки первинна сировина, яка не містить небезпечних для здоров'я людини домішок, що входять до складу підвіконь з переробленої вторсировини;

- підвіконна дошка стійка до ударів і зламів. Особливу міцність їй додає запатентована структура ребер жорсткості, яка є новаторською розробкою виробника,

- фактурна поверхня, що імітує дерево, - абсолютна інновація на ринку бюджетних підвіконь. При цьому підвіконня відрізняється високою практичністю: покриття не має мікропор, в які в'їдається бруд. Тому для того, щоб прибрати з поверхні пил або, наприклад, землю, досить його просто протерти, без зайвих зусиль і додаткових засобів очищення. Рекомендуємо подивитися відео на нашому You-tube каналі в плейлисті Komfort.

- вишуканий декор Білений дуб, який вже котрий рік є одним з найпопулярніших в інтер'єрних рішеннях.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 482 30 XX XX +380 482 302 110
+380 482 30 XX XX +380 482 302 109
Ідентифікатор: 19716