Навчальний семінар "Інновації від aluplast і теплий монтаж" спільно з компанією Stekloplast в Одесі

Навчальний семінар "Інновації від aluplast і теплий монтаж" спільно з компанією Stekloplast в Одесі

Поїздка до Одеси у багатьох асоціюється з відпочинком, але тільки не у наших спікерів, які вирушили для проведення семінару про новинки компанії.
Почав виступ Валерій Лихвар, перевіривши наскільки добре фахівці з південного регіону знають системи Алюпласт і залишився задоволений. Іншу частину виступу він доповнив їх знання новинками і сферами застосування. Особливу увагу приділивши розсувним системам, які все частіше встановлюють на півдні країни через теплий клімат і велику кількость готельних і ресторанних комплексів. Прості розсувні системи: mono-rail, multi-sliding, sliding window, якраз відмінно справляються з функцією розподілу зон і при цьому візуально розширюють простір, економлячи місце. Теплу підйомно-розсувну систему HST 85 мм Валерій продемонстрував на зразку, кожному з слухачів хотілося розглянути комплектуючі та принцип роботи. Фотографії з об'єктів викликали захват у присутніх, так як система HST 85 мм відмінно підходить для виходу на терасу або в зимовий сад, відкриваючи прекрасний вид і зберігаючи тепло в будинку.

Новинки з німецької виставки, так само порадували учасників, особливо система IDEAL 4000 зі зовнішнім відкриванням для зарубіжних ринків і профіль кольору антрацит. Адже кожен із фахівців бажає продавати ексклюзивні системи не тільки в Україні, а й експортувати їх за кордон.

Микола Оліфіренко, регіональний менеджер по півдню України доповнив виступ інформацією за оновленим сайту aluplast і контакт-центру. Довгоочікуваною частиною заходу стало вручення грамот для п'ятірки кращих дилерів, які продали найбільшу кількість вікон із системами aluplast.

Знаючи все про вікна, не варто забувати про якісний монтаж, адже від нього так багато залежить. Роман Євглевський провів слухачів по всіх рівнях теплого монтажу. Зразки герметиків і кріплення, передавалися з рук у руки, щоб детально розглянути і перевірити їх. А фотографії з об'єктів де намагаючись заощаджувати, монтажники допускали небезпечні помилки, які погіршували характеристики вікна, і псували зовнішній вигляд конструкції, залишаючи у клієнтів негативне враження.
Залишаючи семінар слухачі обговорювали, як хочуть розширити свій асортимент продукцією aluplast, і що потрібно ще докупити, щоб монтаж був ідеальним, а клієнт задоволеним.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 330 XX XX +380 44 330 0265
Ідентифікатор: 19342
Алюмінієві профілі Profilco