Віконні заводи Rehau отримали відзнаку VinylPlus
REHAU

Віконні заводи Rehau отримали відзнаку VinylPlus

Віконні заводи Rehau отримали відзнаку VinylPlus – престижної європейської сертифікації екологічно відповідальних виробників пвх-продуктів.

Чотири європейські віконні заводи REHAU – у Віттмунді, Шремі, Моранжі та Бліно – підтвердили, що їх виробничий цикл, від заготовлення до вторинного перероблення сировини, а також весь широкий спектр профільних систем REHAU витримують найжорсткіші вимоги сертифікації VinylPlus.

Для компанії, яка цього року відзначає 60-літній ювілей бізнес-напряму Рішення для Віконної Індустрії, отримання чергової престижної відзнаки в галузі дбайливого та відповідального ставлення до довкілля стало яскравим підтвердженням надійності та вірності соціальній політиці бренду протягом багатьох десятиліть. REHAU і надалі планує розвивати стратегію сталого розвитку, зокрема до 2020 року очікується застосування вторинної сировини у майже половині віконної продукції європейських заводів.

На світлині: урочисте вручення сертифікату на стенді REHAU на виставці Fensterbau Frontale 2018.
Відзнаку VinylPlus приймали Карстен Хойер, голова бізнес-напряму WS, Майкл Діц, керівник Інституту Полімерів REHAU, Майкл Штегер, керівник відділу логістики і ще декілька поважних представників компанії.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 19437
vikna.ua