Дні  сталої енергії на виробництві авторизованого партнера REHAU

Дні сталої енергії на виробництві авторизованого партнера REHAU

Дні сталої енергії, які вже декілька років поспіль відзначаються в багатьох містах України в рамках Угоди мерів, цьогоріч вперше відбулись і в Павлограді.

За ініціативи місцевого Ресурсного центру «ОСББ – Майбутнє Павлограда» та за підтримки Авторизованого партнера REHAU «Відкриті вікна» для учнів старших класів було організовано інформаційно-ігровий захід про застосування енергозберігаючих технологій у власному побуті.

Менеджер REHAU Павло Кащенко розказав школярам, як в залежності від матеріалів звичні для наших осель вікна можуть перетворитися на ефективний інструмент заощадження тепла, і відповідно – сімейного бюджету познайомив їх із сучасними профільними системами REHAU, які здатні знизити тепловтрати через вікна щонайменше в чотири рази. А згодом, на справжньому виробництві вони на власні очі побачили як ПВХ-профілі перетворюють на віконні конструкції і як працює система контролю якості.

Ми вдячні організаторам заходу й окремо Партнеру компанії «Відкриті вікна», за чудову просвітницьку ініціативу для молоді, адже саме такі кроки допомагають виховувати свідомість майбутніх споживачів і робити їх прихильниками енергоефективного способу життя.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 19462
Ролети GANT Termo з прихованим коробом