Нехай буде світло: Rehau  та майбутні технології освітлення

Нехай буде світло: Rehau та майбутні технології освітлення

Ультратонка, прозора та гнучка – інноваційна OLED-технологія освітлення для автомобільної, віконної, меблевої індустрії й навіть для літаків. Саме такими численними бачать можливості її застосування у майбутньому учасники проекту Lyteus, серед яких представлена і компанія REHAU.

Завдяки ноу-хау REHAU у виробництві та обробці полімерів, дослідники проекту намагаються інтегрувати OLED-плівки у крайки та віконні профільні системи, що дозволить використовувати їх для підсвітки кабіни пілотів, створити унікальний оптичний ефект на бамперах автомобілів, а звичайні вікна квартир перетворити на футуристичний елемент декору та освітлення.

Констанц Ранфельд, провідний інженер департаменту досліджень та розвитку провідних технологій REHAU, вважає, що такі проекти є невіддільною частиною стратегії SMARTIFY. Вони стимулюють компанію прискорювати діджиталізацію наших продуктів, сервісів і виробництва в залежності від потреб клієнтів і просувати технічно цінні продукти.

Наразі OLED-технологія ще не готова до масового ринку. Це обумовлено рівнем цін та необхідністю зробити її доступною для підприємств будь-якого розміру. Але робити тривають, тож ми чекаємо на освітлення майбутнього.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 19511