ЖК Wagnis ART з вікнами Rehau Geneo став переможцем DAM Award 2018
REHAU
Житловий комплекс «Wagnis ART» у Мюнхенскому DomagkPark з інноваційними вікнами REHAU GENEO

ЖК Wagnis ART з вікнами Rehau Geneo став переможцем DAM Award 2018

Житловий комплекс «Wagnis ART» у Мюнхенскому DomagkPark з інноваційними вікнами REHAU GENEO здобув одну з найпрестижніших нагород Німеччини – гран-прі DAM Award 2018 Німецького архітектурного музею.
ЖК «Wagnis ART» виборов звання найкращого серед 100 визначних архітектурних ансамблів країни. Комплекс складається з п’яти чотириповерхових будинків на 138 апартаментів та власної інфраструктури з мережею мостів, зон відпочинку, офісів, закладів харчування, ательє, поліклініки та пральні.
Однією з основних цілей проекту було поліпшення екологічного сліду* як у розбудові, так і в індивідуальному та громадському житті регіону. Саме тому для проекту було обрано концепцію пасивного будинку, а 650 вікон виготовлено з інноваційної системи, що сертифікована для будівель такого стандарту – REHAU GENEO і REHAU GENEO PHZ. Ця профільна система виконана з високотехнологічного матеріалу RAU-FIPRO, який дозволяє гармонійно поєднати витончений зовнішній вигляд і відмінну теплоізоляцію. Завдяки застосуванню додаткових термомодулів в камерах профілю показник опору теплопередачі REHAU GENEO сягає 1,27 м²K/Вт, що сприяє сталому скороченню споживання енергії в комплексі.
Це справжній успіх і гідна відзнака злагодженої співпраці авторів проекту, реалізаторів проекту і, звичайно, постачальників технологій!

*Довідка: Екологічний слід – це стандартизований показник, що показує попит людської популяції на природний капітал, який може навіть перевищувати екологічну спроможність регіону до регенерації цього капіталу. Населення переважної більшості розвинутих держав використовує більше природного капіталу, ніж генерується на їх власній території. Таким чином, навантаження на навколишнє середовище в розвинутих країнах, більше, аніж в інших. Завдяки «екологічному сліду» було вирахувано так звані екологічні межі, які дозволять природі підтримувати людську діяльність в рамках існуючого способу життя.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 19641