Перший європейський проект компанії Royal House

Перший європейський проект компанії Royal House

Авторизований Партнер REHAU компанія Royal House розпочала будівництво житлового будинку в Словаччині за власною запатентованою технологією енергоефективних стінових модулів з використанням пінополістиролу. Житловий будинок на 2000 кв.м з повною соціально-адміністративною структурою в окрузі Комарно – це перший європейський проект українського девелопера, але на разі ведуться активні перемовини про співпрацю і з іншими європейськими країнами.
Рішення, запропоноване інженерами «Royal Engineering» (входить до групи компаній Royal House) ще в 2012 році, успішно пройшло випробування на відповідність технічних норм і вимог з безпеки Європейського Союзу й отримало Декларацію відповідності згідно з європейським стандартом EN 13163: 2012 + A1: 2015. Завдяки цьому документу компанія Royal House не лише підтвердила високу якість і безпечність продукції власної марки, але й відкрила для прогресивної технології європейський ринок.

Застосування стінових модулів ТМ Royal House дозволяє максимально оптимізувати бюджет будівництва, скоротити витрати на трудові та матеріальні ресурси та значно скоротити терміни будівництва (від 3 до 5 разів!). Фактично, панелі виготовляються на виробничих потужностях компанії у повній комплектації – з енергоефективним утеплювачем, накладними декоративно-архітектурними елементами і сучасними енергозберігаючими вікнами з профілів REHAU (Euro-Design 70, енергоефективний СП з теплою дистанцією і фурнітурою ROTO), а на будмайданчику відбувається лише їх зведення за проектом. Але до перелічених переваг варто додати високі показники енергоефективності і бездоганний класичний дизайн, якій завжди залишається в тренді.

Як в житті працює запропоноване ноу-хау, вже могли пересвідчитись мешканці столиці, зокрема, власники квартир нещодавно зведених клубних житлових комплексів «Британський квартал» і «Нова Англія». Економія на опаленні на прикладі «Британського кварталу» складає близько 55% і подекуди наближається до показників будинків з нульовим енергоспоживанням. До речі, це не суб’єктивні відчуття чи рекламні гасла, а данні реальних незалежних досліджень Науково-освітнього центру проектування та досліджень КНУБА.

Від української команди REHAU хочемо привітати Партнера з успішним стартом на європейському будівельному ринку. Нехай Ваша якість і надійність доведе, що «Зроблено в Україні» - це ознака справжньої європейської якості!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 19667