Вікна REHAU для Посольства України в Італії
REHAU

Вікна REHAU для Посольства України в Італії

Реалізовано перший європейський проект Авторизованого Партнера REHAU компанії «НІМАКС+»!

Завдяки тісній співпраці з італійськими дилерами наприкінці серпня було змонтовано і передано в експлуатацію 15 енергоефективних вікон з профільної системи REHAU Euro-Design 70 в будівлі Посольства України в Італії (м. Рим).

Проект не надто масштабний, але важливий для європейського старту. Перед Партнером стояло завдання не тільки виконати досить жорсткі європейські вимоги з енергоефективності та екологічності, а й показати, що український виробник може гідно конкурувати з місцевими віконними компаніями. В тому, що тендер було передано надійному підряднику, не було і сумніву. Якість та елегантний дизайн вікон були високо оцінені працівниками Посольства і місцевою українською громадою, як результат – чергові замовлення запущені в роботу.

Довідка: ТОВ «НІМАКС+» розпочало співпрацю з REHAU в 2012 році під назвою ТОВ «БМ БУД». Перший об’єкт з вікнами REHAU – ЖК «Квартал-Авіа» у м. Вишневе, а за останні роки портфель виконаних об’єктів поповнився ЖК «Променада» (м. Вишневе), ЖК «Французький квартал» (м. Вишгород), ЖК «Смарагдове місто» (с. Нові Петрівці), ЖБ по вул. Комарова,1.
Також варто згадати і про засклення школи та дитячого садка на масиві Райдужний. На разі триває часткове засклення ЖК «КофортТаун». Окремо хочеться згадати про соціальну активність «НІМАКС+». В першу чергу завдяки патріотичності та відкритості до проблем людей директора компанії Володимира Івановича Лук’яненко, Партнер радо відгукується на чисельні соціальні проекті, які реалізує також і власним коштом.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 19709